Tελευταια Νεα

Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2020

ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! Ύμνοι του Ερντογάν στους Ρώσους που βοήθησαν τον Κεμάλ να κατασφάξει και να ρίξει στην θάλασσα τους Έλληνες!...ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ TURKISH STREAM ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Εξαιρετικά αφιερωμένο στους αφελείς Έλληνες Πατριώτες που περιμένουν ακόμα την σωτηρία της Χώρας μας από το «Ξανθό Γένος» των Ρώσων: Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, οι Πρόεδροι της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν εγκαινίασαν επίσημα (μαζί με τους ομολόγους τους της Βουλγαρίας και της Σερβίας) τον αγωγό Turkish Stream, που θα μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας, Βουλγαρίας και Σερβίας (Turkish Stream 2 ή Balkan Stream).
«ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΤΟ 1922!..

Η σημαντική αυτή είδηση ελάχιστα προβλήθηκε στην Ελλάδα. Ακόμη λιγότερο προβλήθηκαν οι ύμνοι του Ερντογάν προς την Σοβιετική Ένωση, επειδή βοήθησε καταλυτικά τον Κεμάλ Ατατούρκ να νικήσει τους Έλληνες το 1921 - 1922 και να τους πετάξει στην Θάλασσα!.. Κατά την διάρκεια της επίσημης ομιλίας του στα εγκαίνια του Turkish Stream, ο Ερντογάν ευχαρίστησε επανειλημμένα τους Ρώσους για την τότε βοήθειά τους εναντίον των εισβολέων Ελλήνων, λέγοντας μεταξύ άλλων…

ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Οι συνεργασίες των δύο κρατών μας που έχουν βαθειές ρίζες στην περιοχή της Ευρασίας έχουν θετικά αποτελέσματα για τους πολίτες μας αλλά και για όλη την Περιοχή. Είναι αδύνατον να ξεχάσουμε την βοήθεια που λάβαμε από τους φίλους μας τους Ρώσους κατά την διάρκεια του Πολέμου της Ανεξαρτησίας μας».

Αμέσως μετά, ο Ερντογάν χάρισε στον Πούτιν ένα βιβλίο του επίσημου Τουρκικού Κράτους για την παράνομη Συμφωνία με την Λιβύη, που έχει τίτλο «Στρατηγικό βήμα στην Μεσόγειο: Το Μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης». Εννοείται ότι ο Πούτιν το παρέλαβε περιχαρής και υποσχέθηκε να το μελετήσει με προσοχή!..

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ο «Στόχος» υπενθυμίζει ότι η Ρωσία του Πούτιν έχει κατασκευάσει κι άλλον έναν αγωγό φυσικού αερίου, τον περίφημο «Blue Stream» που επίσης καταλήγει στην Τουρκία, ενώ συγχρόνως εδώ και 18 μήνες κατασκευάζει τον πρώτο πυρηνικό σταθμό της Τουρκίας που ονομάζεται Άκουγιου, βρίσκεται στην Νοτιοανατολική Τουρκία και θα κοστίσει 25 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ…

Κι όπως αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή 10/1 ο απεσταλμένος του «Σκάϊ» στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, στην Πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης υπάρχει το περίφημο Μνημείο του Κεμάλ, που είναι αξιοθέατο για όλους τους τουρίστες. Ωστόσο, εκείνο που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι το εξής: Πίσω από τον Κεμάλ, στο μνημείο της Πλατείας Ταξίμ υπάρχουν τα αγάλματα δύο Ρώσων στρατηγών: Του Μιχαήλ Φρούνζε και του Κλιμέντ Βοροσίλοφ (1881 – 1969), οι οποίοι μετέφεραν στην Τουρκία την βοήθεια που έστειλε ο βρωμερός Λένιν για να κατατροπωθούν οι Έλληνες!..

Μιλάμε για πάνω από 10 εκατομμύρια χρυσά ρούβλια της εποχής εκείνης σε χρήματα. Και επιπλέον τρόφιμα, όπλα και κάθε λογής τεχνικός εξοπλισμός, όπως γράφει στο βιβλίο για την Ποντιακή Γενοκτονία που εξέδωσε το 1994 η Βουλή των Ελλήνων, ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Φωτιάδης… Ο καθηγητής Φωτιάδης εδώ και χρόνια λέει και ξαναλέει πως αν δεν είχε γίνει η Μπολσεβικική Επανάσταση του 1917 στην Ρωσία, ο Ελληνικός Στρατός θα είχε καταλάβει την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη και σήμερα ολόκληρη η Μικρά Ασία θα ήταν ελληνική επαρχία!.. Παρόλα αυτά, εκατομμύρια Έλληνες Αριστεροί υποστήριζαν φανατικά όλα αυτά τα 100 χρόνια την Σοβιετική Ένωση και τους Μπολσεβίκους, όπως σήμερα οι αφελείς Έλληνες Πατριώτες υποστηρίζουν πως η Ελλάδα θα σωθεί από τον Βλαδίμηρο (Πούτιν) και το Ξανθό του Γένος. Για τέτοιον κρετινισμό μιλάμε…

Εφημερίδα «Στόχος»
« Προηγουμενη
Επομενη »