Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ... Βρήκε σε μεταχειρισμένο καναπέ που αγόρασε 43.000 δολάρια και τα επέστρεψε

Το να αγοράσεις μεταχειρισμένο καναπέ, είναι αυτονόητο ότι σημαίνει πως τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο. Α...


Το να αγοράσεις μεταχειρισμένο καναπέ, είναι αυτονόητο ότι σημαίνει πως τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο.




Αυτό ακριβώς έκανε ο Χάουαρντ Κίρμπι στο Μίσιγκαν.

Αγόρασε μεταχειρισμένο καναπέ με 70 δολάρια και όταν τον χρησιμοποίησε, παρατήρησε πως κάτι τον ενοχλούσε όταν καθόταν.

Έψαξε να δει τι είναι αυτό που τον ενοχλεί και σε ένα από τα μαξιλάρια βρήκε ένα πακέτο 43.170 δολάρια.

Ο Κίρμπι δεν το σκέφτηκε για πολύ. Αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να τα κρατήσει και να κοιμάται ήσυχος. «Ξέρω πως είναι να χάνεις κάτι και να μην το παίρνεις ποτέ πίσω» είπε ο ίδιος και παρά το ότι ενώ συμβουλεύθηκε δικηγόρο και του είπε ότι μπορεί να τα κρατήσει, εντούτοις εκείνος πήρε τη "δύσκολη" απόφαση. Αυτή της συνείδησης. Τα επέστρεψε...

«Είχα ακούσει τέτοιες περιπτώσεις και αναρωτιόμουν: «Τι θα έκανες εάν έβρισκες εσύ τα χρήματα;» είπε ο ίδιος .

Έτσι λοιπόν, επικοινώνησε με το κατάστημα που είχε αγοράσει τον καναπέ και μέσα από αυτό μπόρεσε να βρει την οικογένεια Νιούμπερι, που είχε δωρίσει τα έπιπλα μετά το θάνατο του παππού τους τον Δεκέμβριο. Η Κιμ Φοθ Νιούμπερι, η εγγονή του άνδρα, έλαβε τα χρήματα σε μια ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα την περασμένη Πέμπτη.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι ονειρευόμουν» δήλωσε ο ίδιος σε τηλεοπτικό δίκτυο.

«Μπορούσα πλέον να εξοφλήσω το σπίτι μου, μπορούσα να ανακαινίσω την στέγη του σπιτιού μου, θα μπορούσα να περάσω καλά στα γηρατειά μου και πολλά άλλα. Όμως δεν έπρεπε να το κάνω και δεν το έκανα», είπε ο Κίρμπι.