Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θάνατος Βούλγαρου οπαδού: Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, λέει η 26χρονη οδηγός

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου του άτυχου νέου Την οδύνη της για τον χαμό του νεαρού φιλάθλου από τη Βουλγαρί...


Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου του άτυχου νέου
Την οδύνη της για τον χαμό του νεαρού φιλάθλου από τη Βουλγαρία εκφράζει η 26χρονη οδηγός που τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό της




Σε κατάσταση σοκ ανέφερε πως βρίσκεται, μέσω του δικηγόρου της η 26χρονη οδηγός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της τον νεαρό φίλαθλο από τη Βουλγαρία, ο οποίος λίγο πριν είχε δεχθεί επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων.

«Είμαι απίστευτα σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη. Βρέθηκα στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Δυστυχώς ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να πράξω οτιδήποτε διαφορετικό. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον τελείως άδικο θάνατο ενός νέου ανθρώπου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω…», αναφέρει σε γραπτή δήλωση, που διένειμε ο δικηγόρος της, όπως αναφέρει το ant1news.gr.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, έδειξε ως αιτία θανάτου του 28χρονου, τις βαρύτατες κακώσεις σε ζωτικά όργανα, που προκλήθηκαν από τα ελαστικά του οχήματος της νεαρής γυναίκας.

Σε βάρος της 26χρονης ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερη.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με τον 28χρονο να πέφτει αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου από την επίθεση που δέχτηκε ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά πέρασε από πάνω του το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή.

Οι δυο νεαροί, που έχουν συλληφθεί και φέρονται να συμμετείχαν στη συμπλοκή που οδήγησε τον 28χρονο στο θάνατο, αναμένεται να απολογηθούν σε ανακριτή την Πέμπτη, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν καρέ-καρέ το υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται σε καταστήματα και κτήρια της περιοχής κι έτσι κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δύο νεαρών που συνελήφθησαν. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για απολογηθούν την Πέμπτη σε ανακριτή.