Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα πρόκληση από τον Ακάρ: Η Ελλάδα διατηρεί στρατεύματα σε 16 νησιά και... Ζητάει να τα αδειάσουμε...!!!!

Νέα πρόκληση από την Τουρκία. Ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, σύμφωνα με την "Daily Sabah" δήλωσε ότι "η Ελλάδα διατηρε...


Νέα πρόκληση από την Τουρκία. Ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, σύμφωνα με την "Daily Sabah" δήλωσε ότι "η Ελλάδα διατηρεί στρατεύματα σε 16 νησιά παραβιάζοντας το Διεθνές Δίκαιο".




Σύμφωνα με τον ίδιο "η Τουρκία αναμένει από την Ελλάδα να τηρεί το διεθνές Δίκαιο και τις συμφωνίες και να σέβεται τις σχέσεις καλής γειτονίας».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ακάρ ζήτησε να αποστρατικοποιηθούν 16 νησιά που βρίσκονται στο Αιγαίο.

Είναι πασιφανές πως η Άγκυρα θα κλιμακώσει το επόμενο διάστημα. Οι δηλώσεις δεν γίνονται τυχαία.

Πραγματοποιούνται βάση σχεδίου, καθώς το επόμενο βήμα ίσως δεν θα είναι μόνο στα λόγια. Καλά θα κάνει λοιπόν η πολιτική ηγεσία να προετοιμαστεί, καθώς η κατάσταση ξεφεύγει.

Πρόκειται για ένα οργανωμένο και καλά μελετημένο σχέδιο πρόκλησης με στόχο την πίεση γενικώς για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας.

Την ίδια στιγμή όμως στα παράλια της Μικράς Ασίας έχει συγκεντρωθεί μια ισχυρότατη τουρκική πολεμική μηχανή της αποκαλούμενης «4ης Στρατιάς του Αιγαίου», η οποία απειλεί ξεκάθαρα ελληνικό έδαφος, το οποίο είναι μια ανάσα από τις κύριες προκεχωρημένες βάσεις της ΤΗΚ, του στρατού και του τουρκικού ναυτικού.