Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οργιο φοροδιαφυγής: Εταιρεία καπνικών από την Εύβοια με κέρδη διετίας 11 εκατ. ευρώ δήλωνε… μηδενικά έσοδα!

Απίστευτες περιπτώσεις φοροδιαφυγής, και άλλων φορολογικών αδικημάτων, εξιχνίασαν τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔ...


Απίστευτες περιπτώσεις φοροδιαφυγής, και άλλων φορολογικών αδικημάτων, εξιχνίασαν τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).






Μεταξύ των κρουσμάτων φοροδιαφυγής που ξεχώρισαν κατά τους πρόσφατους ελέγχους είναι ο εντοπισμός μιας επιχείρησης με αντικείμενο δραστηριότητας «χονδρικό εμπόριο υλικών καθαρισμού» στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, η οποία υπέβαλε ανακριβείς δηλώσεις ΦΠΑ και Φορολογίας Εισοδήματος για τις χρήσεις 2017 και 2018, αποκρύπτοντας φορολογητέα ύλη 2.000.000 ευρώ!
Τα στελέχη της ΑΑΔΕ «ξετρύπωσαν» μια ακόμη υπόθεση φοροδιαφυγής, με «πρωταγωνίστρια» μια εταιρεία με αντικείμενο εργασιών «χονδρικό εμπόριο» καπνικών, από την Εύβοια. Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, η συγκεκριμένη εταιρεία για τις χρήσεις 2016 και 2017 υπέβαλε δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος με μηδενικά ακαθάριστα έσοδα. Από τον έλεγχο, ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι για το 2016 τα ακαθάριστα έσοδα από πωλήσεις ανέρχονταν σε 5.800.000 ευρώ, ενώ για τη χρήση 2017 σε 5.500.000 ευρώ!