Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το πιο παχουλό παιδί του κόσμου έχασε 110 κιλά και δηλώνει... φαν της Λίβερπουλ!

Ο 13χρονος από την Ινδονησία, που υπήρξε το πιο παχουλό παιδί στον κόσμο, έχασε 110 κιλά και δηλώνει πως πρότυπό του είναι ο Ρομπέρτο Φιρμ...


Ο 13χρονος από την Ινδονησία, που υπήρξε το πιο παχουλό παιδί στον κόσμο, έχασε 110 κιλά και δηλώνει πως πρότυπό του είναι ο Ρομπέρτο Φιρμίνιο της Λίβερπουλ
Ο έφηβος που ήταν το πιο παχουλό παιδί στον κόσμο, πλέον χαρακτηρίζεται ως «σύμβολο ελπίδας» από τον προπονητή του αφού έχασε περισσότερα από 110 κιλά, ενώ όπως ανέφερε κίνητρό του ήταν το ποδόσφαιρο.




Ο 13χρονος Arya Permana, από την Ινδονησία, αποφάσισε να χάσει τα κιλά όταν ήταν 10 ετών. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έχασε το ήμισυ του βάρους του. Ενώ στη συνέχεια συμβουλεύτηκε έναν γυμναστή και ξεκίνησε άσκηση και διατροφή.

Το όνειρο του να γίνει ποδοσφαιριστής τον ενέπνευσε

Μετά την απώλεια του βάρους, η Arya είπε: «Τώρα είμαι χαρούμενος, μπορώ να περπατήσω. Μπορώ να παίξω επίσης».

Μιλώντας για το αγαπημένο του άθλημα που είναι το ποδόσφαιρο ανέφερε «Έχω γίνει πιο ευκίνητος από πριν. Μου αρέσει να παίζω και ποδόσφαιρο. Μπορώ να περπατήσω 5 χιλιόμετρα με τους φίλους μου και κάθε πρωί παίζω ποδόσφαιρο μαζί τους.

«Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιρικός σύλλογος είναι η Λίβερπουλ και ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Βραζιλιάνος Ρομπέρτο Φιρμίνο. Θέλω να παίξω σαν αυτόν».