Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κραυγές ΠΟΛΕΜΟΥ από την Ελλάδα»...!! λέει η YENI SAFAK... «Yeni Safak: Ο ελληνικός στρατός ενεργοποίησε το σύστημα S-300 στην Κρήτη»..!!!

Για "ιαχές πολέμου" από την Ελλάδα κάνει λόγο σήμερα η τουρκική εφημερίδα "Yeni Safak", με αφορμή την ένταση στις ελ...

Yeni Safak: Ο ελληνικός στρατός ενεργοποίησε το σύστημα S-300 στην Κρήτη

Για "ιαχές πολέμου" από την Ελλάδα κάνει λόγο σήμερα η τουρκική εφημερίδα "Yeni Safak", με αφορμή την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, που κλιμακώνεται, λόγω της συμφωνίας Άγκυρας - Λιβύης για τα θαλάσσια σύνορα.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα υποστηρίζει πως η Ελλάδα ενεργοποίησε το αντι-πυραυλικό σύστημα S-300 στην Κρήτη και έστειλε ειδικές δυνάμεις και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο νησί, λόγω φόβου ότι θα δεχτεί επίθεση από την Τουρκία.




“Από τον υπουργό Άμυνας (σ.σ. της Ελλάδας) μέχρι το αρχηγό του πολεμικού ναυτικού και κάποιοι πολιτικοί και απόστρατοι στρατιωτικοί ονειρεύονται ‘πόλεμο με την Τουρκία και άρχισαν να βγάζουν ιαχές πολέμου», γράφει η “Yeni Safak”.

“Ο ελληνικός στρατός λαμβάνει μέτρα εναντίον της Τουρκίας και οι πολιτικοί συναγωνίζονται μεταξύ τους σε απειλές. Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο ελληνικός στρατός, λαμβάνοντας μέτρα εναντίον της Τουρκίας, ενεργοποίησε το σύστημα S-300 στην Κρήτη και έστειλε στο νησί πρόσθετες ναυτικές δυνάμεις, drones, πυρομαχικά και ειδικές δυνάμεις του στρατού”, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα. Μάλιστα, επικαλείται ανώνυμο Τούρκο διπλωμάτη, που μίλησε στο “Al Jazeera”και ισχυρίζεται ότι η Τουρκία μπορεί να φτάσει ακόμη και σε πόλεμο, προκειμένου να απαντήσει σε όσα συμβαίνουν στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Η “Yeni Safak” κάνει λόγο για “πολεμική προετοιμασία” της Ελλάδας, επικαλούμενη μία σειρά δηλώσεων Ελλήνων πολιτικών, όπως του υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, ότι “είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο”, του αρχηγού του πολεμικού ναυτικού, Νίκου Τσούνη, “ό,τι και να κάνουμε, θα το κάνουμε μόνοι μας”, καθώς και του πρώην υπουργού Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη, ότι “η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να φοβάται τους Τούρκους και να κάνει ό, τι πρέπει να κάνει”.

Πηγή: Yeni Safak