Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

LNA: «Θα σταματήσουμε τους Τούρκους μαζί με τους Έλληνες» – «Ο Ερντογάν έστειλε τζιχαντιστές στη Τρίπολη»

Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια_ Συνεχίζονται οι σφοδρές συγκρούσεις στη Λιβύη. O LNA κάνει προσεχτικές κινήσεις στην Τρίπολη, καθώς προσπα...


Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια_ Συνεχίζονται οι σφοδρές συγκρούσεις στη Λιβύη. O LNA κάνει προσεχτικές κινήσεις στην Τρίπολη, καθώς προσπαθεί να αποφύγει την απώλεια αμάχων.




O GNA συνεχώς υποχωρεί, όμως βάζει ως ασπίδα μπροστά του γυναίκες και παιδιά, με σκοπό να μην βομβαρδίζουν τα MIG καίριους στόχους μέσα στην πρωτεύουσα.

Πάντως σύμφωνα με τον Γενικό Διοικητή του LNA Αχμέντ Μισμάρι, οι δυνάμεις του Χαφτάρ έχουν καταλάβει σημεία-κλειδιά στην Τρίπολη, ενώ ελέγχουν πλέον το Υπουργείο Εσωτερικών της παράνομης Κυβέρνησης Σαράτζ.

Ο Μισμάρι προχώρησε και σε μία αποκάλυψη, καθώς ανέφερε ότι η Τουρκία τις τελευταίες ώρες στέλνει συνεχώς όπλα, UAV και τζιχαντιστές από την Συρίαμε πολιτικά αεροσκάφη, τα οποία προσγειώνονται στη Μισουράτα.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει κινητικότητα, καθώς Τούρκοι Αξιωματούχοι πηγαίνουν στην Τρίπολη, ενώ την ίδια στιγμή έχουμε συναντήσεις των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας με τους επικςφαλής του FSA, ή National Army όπως αποκαλείται πλέον.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Τουρκία ζήτησε από τον αρχηγό των ισλαμιστών του FSΑ εντός ολίγων ημερών να έχει καρταρτηθεί ειδική λίστα με τα ονόματα αυτών που θα θελήσουν να πολεμήσουν στην Λιβύη.

Μάλιστα τα χρήματα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικά, ούτως ώστε να προσελκύσουν τους φονιάδες που αιματοκύλισαν την Συρία, καθώς θα λαμβάνουν 2.000 δολάρια το μήνα!

Δηλώσεις όμως είχαμε και από τον φιλέλληνα Α/ΓΕΝ του LNA, ο οποίος επανέλαβε για άλλη μία φορά ότι Ελλάδα και Χαφτάρ έχουν συμφωνήσει στο να μπλοκάρουν την κάθοδο τουρκικών πλοίων στη Λιβύη, ενώ όπως είπε, κάθε τουρκικό σκάφος που θα παραβιάσει τα εθνικά χωρικά ύδατα της χώρας του θα βυθιστεί.

Η Ελλάδα πάντως όπως και να έχει, δεν πρέπει να επιτρέψει την παρουσία φρεγατών στη Λιβύη. Εάν τελικά καταφέρουν να περάσουν ανενόχλητοι οι Τούρκοι, τότε θα έχουν μόνιμη παρουσία κάτω από την Κρήτη! pentapostagma.gr