Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αντιδήμαρχος Αχαρνών για απόπειρα ληστείας: Εισέβαλαν με όπλα, έσπασαν πόρτες, πανικοβλήθηκε ο κόσμος

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο δημαρχείο με βαρύ οπλισμό, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για καλάσνικοφ. Πρόκειται για δύο ά...

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο δημαρχείο με βαρύ οπλισμό, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για καλάσνικοφ. Πρόκειται για δύο άγνωστους που μπήκαν με όπλα στο γραφείο των Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, ενώ έψαχναν για χρήματα.





Κάποιοι άνθρωποι, που ήταν μέσα στο δημαρχείο εκείνη την ώρα και ήρθαν σε πρώτη επαφή με τους δράστες είναι σε πανικό αλλά όλοι είναι καλά στην υγεία τους, δηλώνει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αχαρνών, Μιχαήλ Βρεττός. Στην αστυνομία έχουν δοθεί στοιχεία από κάμερες και πινακίδες,καθώς και τύπος του οχήματος με το οποίο διέφυγαν.

powered by Rubicon Project
Αμέσως μετά οι δύο κακοποιοί, που δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο χρηματικό ποσό, τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Δείτε όσα είπε ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών για την απόπειρα ληστείας:

«Τρεις βαριά οπλισμένοι που είδα με τα μάτια μου, τύπου καλάσνικοφ ήταν τα όπλα που είχαν μαζί τους, κατάφεραν και μπήκαν μέσα στο δημαρχείο. Ο ένας έμεινε στην είσοδο και οι άλλοι δύο ανέβηκαν στον πρώτο όροφο που βρίσκεται η οικονομική υπηρεσία. Και οι τρεις φορούσαν κουκούλες», είπε αρχικά ο κ. Βρεττός μιλώντας στο Open.

«Εκείνη την ώρα υπήρχαν και δημότες μέσα, που βρίσκονται σε κατάσταση πανικού. Οι υπάλληλοι προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με ψυχραιμία. Με την απειλή του όπλου, προσπάθησαν να αποκομίσουν ό,τι περισσότερο μπορούσαν. Βέβαια δεν πήραν τίποτα τελικά. Προσπάθησαν να μπουν σε όλα τα γραφεία. Έσπασαν πόρτες, τραβούσαν συρτάρια... Δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι γιατίπροφανώς δεν έχουν εικόνα για το πού βρίσκονται τα ταμεία. Δεν έχουμε κάμερες μέσα στο Δημαρχείο. Δώσαμε πινακίδα και τύπο αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες» πρόσθεσε.