Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία στους Αγίους Θεοδώρους: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ ύποπτο αυτοκίνητο που βρέθηκε στα Μέγαρα - ΒΙΝΤΕΟ

Στενεύει ο “κλοιός” για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας της 73χρονης γυναίκας, έξω από το σπίτι της στους Αγίους...


Στενεύει ο “κλοιός” για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας της 73χρονης γυναίκας, έξω από το σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους, το περασμένο Σάββατο.




Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Star, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα βίντεο και στοιχεία για τις πινακίδες κυκλοφορίας, οι αστυνομικοί κατέληξαν σε δύο ύποπτα ασημί Hyundai, που βρέθηκαν στο Ίλιον και σε έναν καταυλισμό Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων. Και τα δύο μεταφέρθηκαν στα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας, προκειμένου να ελεγχθούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πρώτο αυτοκίνητο δεν προέκυψαν εργαστηριακά ευρήματα που να το συνδέουν με τον θάνατο της γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους. Στο δεύτερο, ο έλεγχος συνεχίζεται και εκτιμάται πως μέχρι το βράδυ θα υπάρχουν απαντήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου εμφανίζεται μια γυναίκα, η οποία δεν έχει εντοπιστεί, όμως οι αστυνομικοί αναζητούν δύο άνδρες που φέρονται να το χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους.

Οι αστυνομικοί κάνουν αναλύσεις DNA σε σημεία του αυτοκινήτου, που είναι πιστοποιημένο ότι ήρθε σε επαφή με το σώμα της άτυχης γυναίκας, δηλαδή στα ελαστικά και μεταλλικά του μέρη. Παράλληλα ερευνούν και το εσωτερικό του οχήματος, αναζητώντας DNA και αποτυπώματα των δύο δραστών της άγριας δολοφονίας.

Σημειώνεται πως ήδη, στελέχη της Ασφάλειας Κορίνθου και αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής πραγματοποίησαν έρευνες σε πέντε καταυλισμούς Ρομά στο Ζευγολατιό, τα Εξαμίλια, τον Ταρσινά, τις Κρίνες και το Βλύχο Μεγάρων.