Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΙΛΕΡ στην Αλόννησο: Ανθρώπινος σκελετός βρέθηκε στα θεμέλια σπιτιού!

Συγκλονισμένη μετά το εύρημα η Αλόννησος, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, του magnesianews.gr, στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο...



Συγκλονισμένη μετά το εύρημα η Αλόννησος, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, του magnesianews.gr, στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο ανδρών της Αστυνομίας από το Τμήμα του νησιού προκειμένου να προχωρήσει στην εξέταση του σκελετού.







Βάσει των ίδιων πηγών, συνεργείο οικοδομικών εργασιών, προσπάθησε να σκάψει σε σημείο οικοδομής, προκειμένου να δημιουργήσει αποχέτευση και βρέθηκε μπροστά στη δυσάρεστη εικόνα ανεύρεσης του ανθρώπινου σκελετού.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα οστά θα σταλούν για εξέταση και ταυτοποίηση dna.

Παράλληλα, αναμένεται να γίνει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο πρόσωπο μπορεί να ανήκει, ενώ θα διερευνηθούν οι περιπτώσεις και των όποιων εξαφανίσεων στο νησί.

Οι πλέον πρόσφατες ήταν του Γιώργου Καραμιχαηλίδη και ενός 54χρονου απ’ το Ηράκλειο της Κρήτης, τον Σεπτέμβριο του 2013 που έκανε διακοπές στη Στενή Βάλα.