Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΘΑ ΕΡΘΕΙ... Απελάθηκε Αλβανός πολίτης από την Ιταλία - χαρακτηρίστηκε ως απειλή για την εθνική ασφάλεια...!!!

Οι ιταλικές αρχές απέλασαν έναν Αλβανό πολίτη αφού χαρακτηρίστηκε ως απειλή για την εθνική ασφάλεια και για σύνδεσή του με το ριζοσπαστικό...



Οι ιταλικές αρχές απέλασαν έναν Αλβανό πολίτη αφού χαρακτηρίστηκε ως απειλή για την εθνική ασφάλεια και για σύνδεσή του με το ριζοσπαστικό Ισλάμ.




Πρόκειται για την Φλόριαν Σαράτσι 32 ετών, Αλβανός μετανάστης που ζούσε στη Βιλόρμπα κοντά στο Τρεβίζο.

Σύμφωνα με την αλβανική ‘OraNews’, ο κλάδος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Ιταλίας είχε εντοπίσει τον 32χρονο Φλόριαν Σαράτσι ως άτομο που είχε εμπλακεί με το ριζοσπαστικό Ισλάμ και είχε συνδέσεις με ξένους θρησκευτικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Βενετίας.

Τον Μάρτιο του 2018 εγκατέλειψε τη δουλειά του, ως χτίστης, αλλάζοντας τον τρόπο της ζωής του με μουσουλμανικό ένδυμα και γενειάδα.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι τον Φεβρουάριο του 2019, ιταλικό δικαστήριο τον καταδίκασε σε ένα έτος φυλάκισης για κακομεταχείριση και βία έναντι της συζύγου και της κόρης του. Τις ανάγκασε να φορέσουν μουσουλμανικά ρούχα και να πάνε σε ένα τζαμί.


Ο δήμαρχος του Τρεβίζο ανακάλεσε τη μακροχρόνια άδεια παραμονής του και υπέγραψε εντολή για την απέλασή του από την χώρα, ως «πρόσωπο επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της χώρας».

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος