Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Το χοιρινό είναι νόστιμο»... έγραψαν σε Λύκειο της Ξάνθης με μουσουλμάνους μαθητές και λένε για... ΕΠΙΘΕΣΗ...!!!

Αντιδράσεις προκάλεσε το ότι γράφτηκε στην πύλη του Μειονοτικού Γυμνασίου Λυκείου Ξάνθης το σύνθημα ¨Το χοιρινό είναι νόστιμο¨. Άγνωστ...

¨Επίθεση¨ λέει κατά του μειονοτικού λυκείου Ξάνθης !

Αντιδράσεις προκάλεσε το ότι γράφτηκε στην πύλη του Μειονοτικού Γυμνασίου Λυκείου Ξάνθης το σύνθημα ¨Το χοιρινό είναι νόστιμο¨.

Άγνωστο άτομο ή άτομα έγραψαν στα ελληνικά το σύνθημα ¨Νόστιμο το χοιρινό¨ στην κεντρική πύλη του Μειονοτικού Γυμνασίου Λυκείου Ξάνθης που βρίσκεται στην οδό Χατζησταύρου 10.




Το περιστατικό έγινε αντιληπτό πρωινές ώρες από κηδεμόνες και καθηγητές. Το σύνθημα το οποίο γράφτηκε στην πύλη εισόδου του Μειονοτικού Γυμνασίου Λυκείου Ξάνθης, το οποίο συνεχίζει την λειτουργία του με βάρδιες, διότι σε αυτό φοιτούν πάνω από 700 μαθητές και δεν έχει λυθεί το κτιριακό του θέμα, έφερε στον νου, την διαμαρτυρία με αλκοόλ και χοιρινό που έγινε στην Θεσσαλονίκη μπροστά σε ένα κέντρο προσφύγων.

Ο Ερχάν Χουσείν Αλή –Πρόεδρος της Επιτροπής Κηδεμόνων του Λυκείου, σε δήλωση που έκανε σχετικά με το περιστατικό στην εφημερίδα Γκιουντέμ, είπε: ¨Το σύνθημα έγινε αντιληπτό από μαθητές και κηδεμόνες. Αντιμετωπίζουμε αυτή την προσβολή σαν μια επίθεση και προσβολή προς το σχολείο και τους μαθητές μας. Ελπίζουμε από τώρα και μετά να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις. Φυσικά αυτό το σύνθημα το συντομότερο θα βαφεί και θα εξαφανιστεί. Μακάρι αντί να ασχολούμαστε με αυτά να δίναμε ωραίες ειδήσεις για τον τερματισμό του κτιριακού προβλήματος του σχολείου μας¨.

https://gundemgazetesi.com5/12/2019

Σχ. : Επίθεση λέει ! Ποια επίθεση βρε άνθρωπε του Θεού; Επειδή πήγε ένας μαλ@@@ς και έγραψε μια ανοησία, είναι αυτό επίθεση; Δεν καταλαβαίνεις πως με τέτοιες δηλώσεις ουσιαστικά υποδαυλίζεις την περιχαράκωση ανάμεσα σε χριστιανούς και μουσουλμάνους ;

https://tourkikanea.gr