Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα Δικαστήρια της Πάτρας - Συμπαράσταση στους συλληφθέντες

Νέα πορεία στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου (7.12.2019) από αντιεξουσιαστές στην Πάτρα. Νωρίτερα το μεσημέρι άτομα του αντιεξουσιαστι...

Πάτρα: “B’ ημίχρονο” έντασης από αντιεξουσιαστές

Νέα πορεία στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου (7.12.2019) από αντιεξουσιαστές στην Πάτρα. Νωρίτερα το μεσημέρι άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν στα Δικαστήρια όπου οδηγήθηκαν επτά από τους συλληφθέντες στα επεισόδια της Παρασκευής (6.12.2019) στο περιθώριο της πορείας μνήμης του Αλέξη Γρηγορόπουλου.






Από την πλευρά της η Αστυνομία έχει πάρει μέτρα ασφαλείας στην Πάτρα, τόσο έξω από το δικαστικό μέγαρο όσο και έξω από το κτίριο της Αστυνομικής διεύθυνσης, ενώ μέλη κινήσεων αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια, με σκοπό να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες.

Νωρίτερα, αντιεξουσιαστές είχαν συγκεντρωθεί στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών. Στις 13:30 το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια στη Γούναρη, καθώς αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα οι 5 από τους 7 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο κέντρο, στην πορεία για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου. Οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο ένας ήταν ανήλικος.


πηγή: thebest.gr