Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος πήγε στο αεροδρόμιο για να πετάξει για Βερολίνο, αλλά… ο Ερντογάν είχε άλλη άποψη...

Κατασχέθηκε το διαβατήριο του Χασάν Τζεμάλ, όταν αυτός μετέβη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για να πέτάξει για Βερολίνο. Απαγόρ...

Γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος πήγε στο αεροδρόμιο για να πετάξει για Βερολίνο, αλλά...

Κατασχέθηκε το διαβατήριο του Χασάν Τζεμάλ, όταν αυτός μετέβη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για να πέτάξει για Βερολίνο.

Απαγόρευση εξόδου επιβλήθηκε στον δημοσιογράφο Χασάν Τζεμάλ. Το διαβατήριο του κατασχέθηκε όταν το πρωί της Κυριακής μετέβη στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης για να πάει στο Βερολίνο.




Όταν ο αρθρογράφος της Τ24 μαζί με την σύζυγο του μετέβη στο αεροδρόμιο για να πετάξει με την πτήση των 12:30 για Βερολίνο, οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν πως υπάρχει εν ισχύ απαγόρευση εξόδου του από την χώρα.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΗΦΘΗ ΣΤΙΣ 11 ΝΟΜΕΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ

Στο πρακτικό που οι αστυνομικοί έβαλαν τον Χασάν Τζεμάλ να υπογράψει μετά από την κατάσχεση του διαβατηρίου του, αναφέρεται πως η απαγόρευση εξόδου του επιβλήθηκε στις 11 Νοεμβρίου.

https://www.artigercek.com/haberler/hasan-cemal-e-yurt-disi-yasagi-pasaportuna-el-konuldu

1/12/2019

Σχ. : Άρατε πόσοι μειονοτικοί στην Θράκη που αποκαλούν τον εαυτό τους Τούρκο, τολμάνε να γράψουν ΜΙΑ ΛΕΞΗ για αυτές τις φασιστικές πρακτικές του Ταγίπ στην πατρίδα τους ;

Και προσέξτε μιλάμε για Τούρκο κι όχι για Κούρδο δημοσιογράφο…. Τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά…

https://tourkikanea.gr