Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το συγκινητικό μήνυμα του Επισμηναγού Παπαδάκη για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα (βίντεο)

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία να σέβεται στο ακέραιο το σύνολο του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου, έστειλε σήμερα από τα Χανιά όπου...


Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία να σέβεται στο ακέραιο το σύνολο του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου, έστειλε σήμερα από τα Χανιά όπου παρίσταται στις εκδηλώσεις για την 106η επέτειο της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.




Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι «εμβληματική επέτειος της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα, την 1η Δεκεμβρίου 1913, και η οποία οφείλεται και στην ηγετική φυσιογνωμία του Ελευθερίου Βενιζέλου, συνιστά αστείρευτη πηγή διδαγμάτων για τον λαό και το έθνος μας».

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, παρουσία πολικών, θεσμικών και στρατιωτικών αρχών.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας σχηματίστηκε πομπή για την μεταφορά της Σημαίας στο Φρούριο Φιρκά όπου έγινε η επίσημη τελετή έπαρσης.

Ακολούθησε διέλευση σχηματισμού αεροσκαφών F16 και πτήση επίδειξης demo flight από α/φ F-16 BLK 52+ πάνω από το χώρο της εκδήλωσης από τον ιπτάμενο Γιώργο Παπαδάκη που έχει πάνω από 1.500 ώρες πτήσης και ανήκει στην ομάδα «Ζεύς».

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα που έστειλε από το αεροσκάφος ο Επισμηναγός Γιώργος Παπαδάκης, που σήμερα πραγματοποίησε την τελευταία του πτήση επίδειξης ως μέλος της ομάδας «Ζευς», λέγοντας: «Κρήτη πατρίς του Μίνωα και του Βενιζέλου μάνα. Σαν σήμερα ενώθηκες με την μητέρα Ελλάδα. Χρόνια πολλά».