Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγωδία στη Χαβάη: Μαχαίρωσε κατά λάθος και σκότωσε την τετράχρονη αδερφή του όταν έφτιαχνε πρωινό

Πρωταγωνιστής ένας 14χρονος - Την ώρα του περιστατικού, οι γονείς των παιδιών βρίσκονταν στις δουλειές τους Τραγωδία για μια οικογένεια στ...


Πρωταγωνιστής ένας 14χρονος - Την ώρα του περιστατικού, οι γονείς των παιδιών βρίσκονταν στις δουλειές τους
Τραγωδία για μια οικογένεια στη Χαβάη, καθώς ένα 14χρονο αγόρι μαχαίρωσε κατά λάθος στο λαιμό και σκότωσε την τετράχρονη αδερφή του, την ώρα που έφτιαχνε πρωινό μέσα στην κουζίνα του σπιτιού τους, ενώ δίπλα βρισκόταν κι άλλος ένας αδερφός τους.




Οι γονείς των παιδιών βρίσκονταν στις δουλειές τους την ώρα του τραγικού συμβάντος, ενώ οι προσπάθειες ενός γείτονα να κρατήσει στη ζωή το μικρό κορίτσι, ήταν μάταιες. Άντρες από την υπηρεσία πρώτων βοηθειών της Χαβάης μετέφεραν την τετράχρονη σε τοπικό νοσοκομείο, ωστόσο εκείνη υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκε «ο τραυματισμός από μαχαίρι». Επιπλέον, αναφέρθηκε πως «ο τραυματισμός προήλθε από ατύχημα». Για το σκοπό αυτό εξάλλου, ο 14χρονος τέηκε αρχικά υπό κράτηση από τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται πως η online υπηρεσία εύρεσης πόρων, GoFundMe, δημιούργησε σελίδα με στόχο να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα για την ταφή της τετράχρονης.