Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρασύτατοι διαρρήκτες επιχείρησαν να μπουν σε ΚΔΑΠ την ώρα που λειτουργούσε! Ήταν μέσα περισσότερα από δέκα παιδιά!

tempo24Απύθμενο το θράσος των διαρρηκτών που βάζουν "στόχο" οτιδήποτε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας! Αυτή τη φορά, σύμφωνα με ...


tempo24Απύθμενο το θράσος των διαρρηκτών που βάζουν "στόχο" οτιδήποτε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης δήμου στην Αχαΐα, την ώρα που λειτουργούσε. Μάλιστα εκείνη τη στιγμή ήταν στην αίθουσα περισσότερα από δέκα μικρά παιδιά!




Το περιστατικό έγινε σε χωριό, όπου λειτουργεί ΚΔΑΠ εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα με επιτυχημένη πορεία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών κάθε σχολική χρονιά.

Ήταν περίπου 7:30 το απόγευμα, όταν οι υπεύθυνοι του κέντρου, αντιλήφθηκαν κάτι περίεργο στο παράθυρο του γραφείου των εκπαιδευτικών. "Είδαμε τα χέρια τους... και τρομάξαμε. Όταν βάλαμε τις φωνές, εξαφανίστηκαν", μας περιγράφουν. Μάλλον οι δράστες, είχαν βάλει "στόχο" τις τσάντες που βρίσκονται στο γραφείο. Με τις φωνές τράπηκαν σε φυγή και κανείς δεν είδε ποιοι ήταν. Δεν κινδύνευσε κανένα παιδί, αφού την ώρα που γίνεται το μάθημα η αίθουσα κλειδώνεται. Ωστόσο το σοκ ήταν μεγάλο, όπως μας περιγράφουν οι υπεύθυνοι του κέντρου. Και να ήταν μόνο αυτό; Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει, γι αυτό και οπως μας λένε, έχουν λάβει τα μέτρα τους, ώστε να ο χώρος να είναι ασφαλής για τα παιδιά.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη λίστα από μια σειρά κρουσμάτων που συμβαίνουν κυρίως στην περιφέρεια και σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου υπάρχουν εύκολοι "στόχοι".