Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Σταμάτα, έχω παιδιά!!» Αστυνομικός των ΗΠΑ εγκλωβισμένος ανάμεσα σε δύο οχήματα εκλιπαρεί για τη ζωή του!

Μόλις προσκολλήθηκε στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου που εκτιμάται ότι πήγαινε με 80 km/h οι σκέψεις του αστυνομικού Chris Jordan πήγαν αμέσως...


Μόλις προσκολλήθηκε στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου που εκτιμάται ότι πήγαινε με 80 km/h οι σκέψεις του αστυνομικού Chris Jordan πήγαν αμέσως στα παιδιά του.
Τα ανατριχιαστικά λόγια του αστυνομικού - που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια κλήσης 911 που είχε κάνει ο ίδιος - παίχτηκαν δημοσίως σε αίθουσα συνεδριάσεων του Maryland την Τρίτη, σε υπόθεση κατά της οδηγού, Denai Holly, που έφτασε στο τέλος. Η ίδια καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης.

Η Χόλι, 26 ετών, και ο Τζόρνταν, 37 ετών, μίλησαν στην ακρόαση για τα γεγονότα.




«Δεν κρατώ καμία κακία», είπε ο Jordan κι η φωνή του σταμάτησε. "Τη συγχώρησα τη στιγμή που τα πόδια μου πάτησαν σταθερά στο έδαφος."

Η Χόλι του ζήτησε συγνώμη στο δικαστήριο.

"Δεν πρόκειται να σταθώ εδώ και να συμπεριφερθώ σαν να ξέρω πώς αισθάνθηκε, γιατί δεν το έχω ζήσει", δήλωσε η Holly, "Θα ήμουν σίγουρα φοβισμένη μέχρι θανάτου."

Στις 3 Δεκεμβρίου 2018, η Holly μετά τη δουλειά της κατευθυνόταν στο σπίτι της Ουάσινγκτον και στα παιδιά της ηλικίας 1, 2 και 8.
Στο δρόμο όμως καθώς οδηγούσε χτύπησε ένα αυτοκίνητο που με τη σειρά του χτύπησε ένα άλλο. Η Holly επιτάχυνε κι έφυγε χωρίς να σταματήσει.

Πίσω της - και μάρτυρας των συγκρούσεων - ήταν ο Τζόρνταν μέσα στο βαν του, που εκτός υπηρεσίας. Ο Τζόρνταν αμέσως ακολούθησε το αυτοκίνητο της Holly, κάλεσε το 911 στο κινητό του τηλέφωνο και μίλησε με έναν ανταποκριτή από την πολιτειακή αστυνομία του Maryland.

Ανέφερε το συμβάν και τον αριθμό πινακίδων της Holly. Ταυτόχρονα σταμάτησε σε ένα σημείο κοντά της και πλησίασε.

"Είμαι αστυνομικός, μην κινείστε!" φώναξε.

Η Holly πανικοβλήθηκε, κλείδωσε τα παράθυρά της και επιτάχυνε, παγιδεύοντας τον μεταξύ του αυτοκινήτου και του βαν, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου.

Ο Τζόρνταν εξακολουθούσε να έχει το κινητό κολλημένο στο χέρι τυλιγμένο γύρω από την λεπίδα των υαλοκαθαριστήρων καθώς συνέχιζε η εγγραφή κλήσης 911.

"Σταμάτα, παρακαλώ σταμάτα!" φώναζε καθώς η Holly τον πίεζε στο παρμπρίζ.

"Έχω παιδιά!" φώναζε ξανά και ξανά.

Στο δικαστήριο, ο δικηγόρος της Holly, Bernard Grimm, δήλωσε ότι η πελάτισσα του είχε εδώ και καιρό "έντονα ζητήματα θυμού" που χρονολογούνταν από την απώλεια των γονέων της όταν ήταν 6. Το πρωινόεκείνο η Χόλι πανικοβλήθηκε κι αντέδρασε όπως αντέδρασε.

Συγκλονιστηκά ήταν τα λόγια του αστυνομικού Chris Jordan ενώπιων του δικαστηρίου"Δεν ξέρω γιατί η κυρία Holly αποφάσισε να αλλάξει γνώμη και να με αφήσει να απεγκλωβιστώ από το όχημά της, αλλά θα την ευχαριστώ κάθε μέρα της ζωής μου για τη λήψη αυτής της απόφασης. Δεν μπορώ παρά να πιστεύω ότι όταν φώναζα για τα δικά μου παιδιά τα δικά της παιδιά της πέρασαν από το μυαλό επηρεάζοντας την. στενοχωριέμαι πραγματικά που ξέρω ότι δεν έχει δει τα παιδιά της πάνω σχεδόν από ένα έτος."