Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ... Πέφτουμε από το σύννεφα... Ρομά ρήμαζαν σπίτια

Συνελήφθησαν όταν προέκυψε από την έρευνα ότι είχαν τρυπώσει στο σπίτι μιας 42χρονης από την ξεκλείδωτη είσοδο και είχαν αρπάξει μια τσ...

thes_tsigganoi

Συνελήφθησαν όταν προέκυψε από την έρευνα ότι είχαν τρυπώσει στο σπίτι μιας 42χρονης από την ξεκλείδωτη είσοδο και είχαν αρπάξει μια τσάντα που περιείχε 20 ευρώ, ένα κινητό και δυο τραπεζικές κάρτες




Στο μικροσκόπιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας έχουν μπει οι δραστηριότητες μιας ανήλικης Ρομά και ενός ζευγαριού 23χρονων ομοφύλων της, που ρήμαζαν τα σπίτια στην πόλη των Σερρών τουλάχιστον από τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι δυο νεαρές ηλικίας 16 και 23 χρόνων συνελήφθησαν όταν προέκυψε από την έρευνα ότι είχαν τρυπώσει στο σπίτι μιας 42χρονης από την ξεκλείδωτη είσοδο και είχαν αρπάξει μια τσάντα που περιείχε 20 ευρώ, ένα κινητό και δυο τραπεζικές κάρτες. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι το Νοέμβριο είχαν διαπράξει άλλες τρεις κλοπές σε σπίτια ηλικιωμένων ηλικίας 72, 80 και 66 χρόνων μαζί με τον 23χρονο και είχαν αρπάξει χρηματικά ποσά και χρυσαφικά, συνολικής αξίας 6.500 ευρώ.

Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπές από κοινού και περιλαμβάνει και τον 23χρονο που αναζητείται.