Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ με πτώμα σε χωριό του Δομοκού

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την ανεύρεση πτώματος σε προχωρημένη σήψη το μεσημέρι του Σαββάτου (7/12) στο χωριό Μαντασιά Δομοκού. ...



Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την ανεύρεση πτώματος σε προχωρημένη σήψη το μεσημέρι του Σαββάτου (7/12) στο χωριό Μαντασιά Δομοκού.


Σε σπίτι όπου διέμενε 72χρονος κάτοικος της περιοχής, δύο διερχόμενοι αλλοδαποί αισθάνθηκαν μια έντονη δυσοσμία να προέρχεται από κει και έσπευσαν να κοιτάξουν από το παράθυρο, ενώ χτύπησαν και την πόρτα που ήταν κλειδωμένη.

Advertisement

Ειδοποιήθηκε στη συνέχεια το ΑΤ Δομοκού, οι αστυνομικοί του οποίου βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, καθώς από το νεκρό είχαν μείνει σχεδόν μόνο τα κόκκαλα του και κομμάτια από τα ρούχα του.

Λόγω της κατάστασης του πτώματος ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί αν πρόκειται για τον 72χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού και ελήφθη βιολογικό υλικό για την ταυτοποίησή του, ενώ παραγγέλθηκε και νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο νεκρός πρέπει να βρισκόταν εκεί πιθανόν από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν τον είχε αναζητήσει. Δίπλα του υπήρχε και η κυνηγετική του καραμπίνα, στοιχείο που παρέπεμπε σε αυτοκτονία, αλλά περισσότερα θα δείξει η ιατροδικαστική έρευνα.

Επίσης μαρτυρίες κατοίκων του χωριού, αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης συνήθιζε να εξαφανίζεται για μεγάλα διαστήματα από το σπίτι του και όλοι πίστευαν ότι κι αυτή τη φορά βρισκόταν εκτός.

Σύμφωνα τέλος με μια μαρτυρία, που περιπλέκει τα πράγματα και μετατρέπει την υπόθεση σε θρίλερ, ο 72χρονος είχε θεαθεί στη Λαμία τον περασμένο μήνα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι δική του η σορός που όπως σημειώσαμε βρισκόταν εκεί μήνες.

Απάντηση και σε αυτό το ερώτημα, όπως και για τα αίτια θανάτου, αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές αναλύσεις οι οποίες παραγγέλθηκαν από το ΑΤ Δομοκού που ανέλαβε την προανάκριση.