Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είναι κ@τουρημένοι πάνω τους και κάνουν Προβοκάτσιες... Τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν Ελληνικά Μιράζ να έχουν «λοκάρει» τουρκική φρεγάτα!

«Kλίμα» προσπαθούν να φτιάξουν τουρκικά ΜΜΕ με δύο φωτογραφίες που δείχνουν το HUD ενός ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους Mirage-2000 να έ...


«Kλίμα» προσπαθούν να φτιάξουν τουρκικά ΜΜΕ με δύο φωτογραφίες που δείχνουν το HUD ενός ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους Mirage-2000 να έχει στοχοποιήσει μία τουρκική φρεγάτα στο Αιγαίο σε παραμέτρους βολής πυραύλου αέρος-επιφανείας AM-39 Exocet.






Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «προκλητική ενέργεια Έλληνα πιλότου».

Πηγές της ΠΑ με τις οποίες επικοινώνησε το pronews.gr διαψεύδουν το περιεχόμενο της φωτογραφίας αναφέροντας ότι «Χρόνια έχουν να φορτωθούν Exocet σε Mirage-2000 για λόγους που έχουν να κάνουν με την μη λειτουργική κατάσταση των συγκεκριμένων βλημάτων καθώς έχει παρέλθει ο χρόνος ζωής τους, αλλά και των ραντάρ των παλαιών Μirage 2000EGM/BGM λόγω απουσίας ανταλλακτικών. Έχουμε άλλα όπλα για να κτυπήσουμε τον τουρκικό Στόλο και να τον αποδεκατίσουμε εντός ελάχιστων ωρών. Αλλά οι συγκεκριμένες φωτό είναι προβοκατόρικες».