Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ...;; Δεν φορούσε και κανα στριγκάκι... Εξάρχεια: Η φωτογραφία προσαχθέντα που προκάλεσε αντιδράσεις

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μία φωτογραφία που τράβηξε η Τατιάνα Μπόλαρη στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής και δείχνει την προσαγωγή ενό...


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μία φωτογραφία που τράβηξε η Τατιάνα Μπόλαρη στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής και δείχνει την προσαγωγή ενός ατόμου έπειτα από την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.







Όπως φαίνεται στη φωτογραφία άνδρες των ΜΑΤ έχουν γδύσει τον άνδρα και ένας εξ αυτών, μάλιστα, του τραβάει το εσώρουχο.

Σε σχόλιό της στη σελίδα της στο Facebook η Τατιάνα Μπόλαρη σημειώνει: «Αυτές οι φωτογραφίες είναι προσαγωγή. Δεν είναι σύλληψη! Προσαγωγή σημαίνει κρατείσαι μέχρι να αποδειχθεί ότι έκανες κάτι. Η προσαγωγή, αλλά ακόμα και η σύλληψη δεν σημαίνει όμως εξεφτελισμός. Τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα του ανθρώπου που ξεγύμνωσαν στην κυριολεξία, τα μαζέψαμε και τα δώσαμε σε κάποιον που τον ήξερε. Έμεινε το νέα του παπούτσι πάνω στο πεζοδρόμιο».

Όπως προσθέτει, μάλιστα, «έκαναν κλοιό γύρω μας και μας έσπρωχναν με τις ασπίδες με διάφορα «γαλλικά», ο Μάριος που ήταν μπροστά μου έφαγε μία ψιλή σπρωξιά και κρατιόμαστε να μην πέσουμε σαν ντόμινο, σταμάτησαν όταν εμφανίστηκε ο «ψηλός» (αντί Δαρείου) και τους είπε μην ακουμπάτε δημοσιογράφους».