Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΕ ΝΑ 'ΧΕΙΣ... Ένοπλος ληστής ΣΚΟΤΏΝΕΤΑΙ επιτόπου από χτύπημα με φιάλη γκαζιού στο κεφάλι - ΒΙΝΤΕΟ

Μια άδεια φιάλη υγραερίου κόστισε τη ζωή ληστή στις Φιλιππίνες, όταν ο υπάλληλος που μετέφερε τις φιάλες γκαζιού την πέταξε στο κεφάλι...


Μια άδεια φιάλη υγραερίου κόστισε τη ζωή ληστή στις Φιλιππίνες, όταν ο υπάλληλος που μετέφερε τις φιάλες γκαζιού την πέταξε στο κεφάλι του ενόπλου.

Συγκεκριμένα, στις 29 Αυγούστου ένας ένοπλος άντρας μπήκε σε εμπορικό κατάστημα στην πόλη Νορζαγκαράι των Φιλιππίνων, προσποιούμενος τον πελάτη. Όταν βεβαιώθηκε ότι η ιδιοκτήτρια ήταν μόνη στο μαγαζί, φώναξε: «ληστεία».




Ζήτησε από την ιδιοκτήτρια να μαζέψει όλες τις εισπράξεις σε μια σακούλα και να του τις δώσει. Η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε και τότε ο ληστής πυροβόλησε.

Τον πυροβολισμό άκουσε ο διανομέας γκαζιού, που εκείνη τη στιγμή άφηνε τις φιάλες στο εσωτερικό του καταστήματος.

Ο ληστής προσπάθησε να διαφύγει παίρνοντας τις εισπράξεις, αλλά ο διανομέας εμφανίστηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι με την άδεια φιάλη. Αξίζει να σημειώσουμέ ότι ο ληστής πέθανε επιτόπου από το χτύπημα με το βαρύ μεταλλικό αντικείμενο.

Η αστυνομία ακόμη αναζητά το συνεργό του ληστή, που περίμενε έξω από το κατάστημα, κρατώντας τσίλιες.

Μάλιστα, ο δήμαρχος της περιοχής πρόσφερε αμοιβή 2.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα των υπόπτων.

«Ήταν μια βίαιη ένοπλη ληστεία στην οποία εμπλέκονται περισσότερα από ένα άτομα. Είναι σημαντικό να έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να συλλάβουμε όποιον εμπλέκεται στη ληστεία», ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή πολύ βίαιες εικόνες: