Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Την τελευταία στιγμή απετράπη σοβαρό οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη

Νεαροί κουκουλοφόροι στόχευαν να επιτεθούν το βράδυ της Δευτέρας σε καφετέρια της ανατολικής Θεσσαλονίκης στην οποία συχνάζουν οπαδοί αν...


Νεαροί κουκουλοφόροι στόχευαν να επιτεθούν το βράδυ της Δευτέρας σε καφετέρια της ανατολικής Θεσσαλονίκης στην οποία συχνάζουν οπαδοί αντίπαλης ομάδας
Οπαδικό επεισόδιο φαίνεται πως απετράπη την τελευταία στιγμή στην ανατολική Θεσσαλονίκη, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας.




Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ομάδα περίπου είκοσι κουκουλοφόρων κινήθηκε προς τη συμβολή των οδών Αναξιμάνδρου και Ν. Πλαστήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στο σημείο περιπολούσαν αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Όταν αντίκρισαν τους αστυνομικούς, οι κουκουλοφόροι πέταξαν σε είσοδο πολυκατοικίας τα ξύλινα στυλιάρια που κρατούσαν και χάθηκαν στα γύρω στενά.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έσπευσαν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πραγματοποίησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των νεαρών.

Στόχος των νεαρών κουκουλοφόρων ήταν να επιτεθούν σε καφετέρια της περιοχής στην οποία συχνάζουν οπαδοί αντίπαλης ομάδας.