Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στρατιωτικός αξιωματούχος Τρίπολης: Ο τουρκικός στρατός στη χώρα θα κάνει ισχυρότερες τις δυνάμεις μας

Ο στρατιωτικός αξιωματούχος της «Λιβυκής Ισλαμικής Μαχόμενης Ομάδας», Χαλέντ αλ Σαρίφ ή (ισλαμιστί) Αμπού Χαζίμ, όπως είναι γνωστός, χαρακτ...


Ο στρατιωτικός αξιωματούχος της «Λιβυκής Ισλαμικής Μαχόμενης Ομάδας», Χαλέντ αλ Σαρίφ ή (ισλαμιστί) Αμπού Χαζίμ, όπως είναι γνωστός, χαρακτήρισε τη δήλωση που έκανε ο Ερντογάν για την προθυμία του να στείλει Τούρκους στρατιώτες στη Λιβύη να υποστηρίξουν τις ένοπλες ομάδες που είναι προσκείμενες στην κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας ως σημαντική πολιτική εξέλιξη.






Σύμφωνα με το λιβυκό δημοσίευμα, ο Χαλέντ αλ Σαρίφ ισχυρίστηκε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι εάν η κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας της Τρίπολης ζητήσει επισήμως την ανάπτυξη τουρκικών στρατευμάτων στο έδαφος της, η ισορροπία δυνάμεων στην μαχόμενη Τρίπολη θα γυρίσει υπέρ των ένοπλων ομάδων που υποστηρίζουν την ισλαμική Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας.

Σύμφωνα με τον Χαλέντ αλ Σαρίφ το ζήτημα της Λιβύης θα είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα της επικείμενης ρωσοτουρκικής συνόδου κορυφής, ιδίως υπό το πρίσμα της πρόσφατης ναυτικής συμφωνίας που συνήφθη μεταξύ του προεδρικού Συμβουλίου της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας με έδρα την Τρίπολη και την Τουρκία.

Ο ανώτερος αξιωματούχος της Λιβυκής Ισλαμικής Μαχόμενης Ομάδας πιστεύει ότι η κυβέρνηση της Άγκυρας θα λάβει τώρα αυτά που περιέγραψε ως μεγάλα βήματα υπέρ της κυβέρνησης της Τρίπολης του Φαγιέζ αλ Σάρατζ, μετά την ολοκλήρωση των ρωσοτουρκικών συνομιλιών, γράφει το λιβυκό δημοσίευμα.

almarsad.com
The Hellenic Information Team