Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας: «Το πάρτι με την Τουρκία τελείωσε, έρχονται κυρώσεις»

O πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας Τζιμ Ρις, δήλωσε πως η Τουρκία έκανε κακή χρήση της διορίας που δόθηκε για ε...



O πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας Τζιμ Ρις, δήλωσε πως η Τουρκία έκανε κακή χρήση της διορίας που δόθηκε για επανεξέταση της απόφασης για τους S-400 και ότι θα ενεργήσουν, ώστε σύντομα το θέμα να τεθεί προς ψηφοφορία στη γερουσία.
…….



Ο Ρις δήλωσε : Επιθυμούσα οι άνθρωποι να συζητήσουν το θέμα. Αλλά σε σύντομο διάστημα η κατάσταση άλλαξε και αντί να καλυτερεύσει χειροτέρευσε περισσότερο.”
……..
Αμερικανός αξιωματούχος που μίλησε στο CNN ανέφερε πως οι Τούρκοι πριν από δύο εβδομάδες για να δοκιμάσουν τους πυραύλους S-400 χρησιμοποίησαν τα F-16. Αυτό φέρεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της στάσης του Ρις.Ο Ρις νωρίτερα σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους είπε : Εκείνοι έκαναν κάποιες δοκιμές και αυτές οι δοκιμές επηρέασαν τις αμυντικές μας δυνατότητες. Το πάρτι τελείωσε”.
…….
Στόχος των κυρώσεων θα είναι παράλληλα με τους Τούρκους αξιωματούχους οι φορείς αλλά και τα όπλα που χρησιμοποιούνται στην στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία. Στα πλαίσια των κυρώσεων θα ερευνηθεί και αν τελέστηκαν εγκλήματα πολέμου κατά των Κούρδων.
Αξιωματούχοι Άμυνας των ΗΠΑ που μίλησαν στο CNN υποστήριξαν πως κατά τη διάρκεια παρακολουθήσεων από drone εντοπίστηκε τουλάχιστον ένα έγκλημα πολέμου από ομάδες που στηρίζονται από την Τουρκία.

…….

Ahval 5/12/2019 - https://tourkikanea.gr