Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Μολότοφ, πέτρες και ένταση στα Εξάρχεια! Τρείς προσαγωγές...

Έριξαν μολότοφ στη Χαριλάου Τρικούπη, ενώ ένταση επικράτησε και στην οδό Μαυρομιχάλη, κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος - Α...

greg-4
Έριξαν μολότοφ στη Χαριλάου Τρικούπη, ενώ ένταση επικράτησε και στην οδό Μαυρομιχάλη, κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος - Αναπτύχθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη - Πάνω από 4.000 συμμετείχαν στην πορεία




Ολοκληρώθηκε η πορεία των μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς για την επέτειο των 11 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η πορεία, που έληξε χωρίς πολλά επεισόδια, ξεκίνησε από τα Προπύλαια, ενώ στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν στη Βουλή και στο τέλος μετέβησαν προς τα Εξάρχεια και την οδό Τζαβέλλα, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Πριν λίγο οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στην πλατεία από την Σολωμού. Δέχθηκαν μολότοφ και πέτρες. ενώ έκαναν όπως προαναφέραμε δύο προσαγωγές.

Πάνω από τα Εξάρχεια πετάει συνεχώς το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ. Εστιάζει μάλιστα με τον προβολέα στις ταράτσες των κτιρίων μήπως έχουν καταφύγει εκεί διαδηλωτές.