Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ένοπλες περιπολίες από μουσουλμάνους στη Θράκη για να προστατεύσουν το χωριό τους από μουσουλμάνους λαθρομετενάστες...!! !

https://tourkikanea.gr_ To περιστατικό μας το περιέγραψε φίλος μας μουσουλμάνος και είναι 100% αληθές. Μας είπε λοιπόν πως στο ορεινό ...

Ένοπλες περιπολίες από μουσουλμάνους συμπολίτες μας για να προστατεύσουν το χωριό τους !

https://tourkikanea.gr_ To περιστατικό μας το περιέγραψε φίλος μας μουσουλμάνος και είναι 100% αληθές. Μας είπε λοιπόν πως στο ορεινό χωριό της Ροδόπης όπου κατοικεί, κάθε βράδυ περιπολούν 10 άντρες με καραμπίνες πέριξ του χωριού, για να το προστατεύσουν από τους λαθρομετανάστες !




Συγκεκριμένα σχηματίζουν δύο ομάδες των 5 ατόμων οι οποίες ¨περιπολούν¨ αντιδιαμετρικά γύρω από το χωριό τους, για να το προστατεύσουν.

Μάλιστα μας είπε πως βάζουν αλάτι στα φυσίγγια αντί για σκάγια !

Στο χωριό έχουν γίνει αρκετές κλοπές σε ζώα και λαχανικά που έχουν οι άνθρωποι, ενώ υπήρξαν και απόπειρες κλοπής οχημάτων.

Η αστυνομία είναι δεκάδες χιλιόμετρα μακριά με ανεπαρκές προσωπικό και μέσα κι έτσι οι άνθρωποι οδηγήθηκαν σε αυτή την λύση !

Κανείς μας δεν θέλει να γυρνά μέσα στην νύχτα και να παραμονεύει ανθρώπους, αλλά τι να κάνουν οι άνθρωποι όταν βλέπουν να καταστρέφονται οι περιουσίες τους ;

Εφόσον το κράτος είτε αδυνατεί είτε δεν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα, τι άλλο να κάνουν δηλαδή ;

Κι όποιος θεωρεί το μέτρο ¨απάνθρωπο και υπερβολικό¨, να νοικιάσει ένα σπίτι στο χωριό εκεί να πάει μείνει…