Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Τουρκοπροσκυνημένη Μόσχα... Τώρα που ο Χαφτάρ ετοιμάζεται να τους τελειώσει... καλεί σε διάλογο τις εχθρικές πλευρές της Λιβύης

Κι αυτό αμέσως μετά την συνεννόηση του Ερντογάν με τον Πούτιν μόλις προχθές, και την τηλεφωνική τους επικοινωνία για διάφορα και μεταξύ αυτ...

Η Μόσχα καλεί σε διάλογο τις εχθρικές πλευρές της Λιβύης

Κι αυτό αμέσως μετά την συνεννόηση του Ερντογάν με τον Πούτιν μόλις προχθές, και την τηλεφωνική τους επικοινωνία για διάφορα και μεταξύ αυτών και την Λιβύη...!






Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε σήμερα σε διάλογο μεταξύ των εχθρικών πλευρών για την επίλυση της κρίσης στη Λιβύη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, την είδηση μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA μια ημέρα μετά την προτροπή του διοικητή Χαλίφα Χάφταρ προς τις δυνάμεις του που ελέγχουν την ανατολική Λιβύη να προωθηθούν στην Τρίπολη.

Ο Χάφταρ, ο οποίος ηγείται του Εθνικού Λιβυκού Στρατού, εξαπέλυσε επίθεση τον Απρίλιο σε μια προσπάθεια να πάρει τον έλεγχο της Τρίπολης. Σημειώνεται πως ο διοικητής υποστηρίζεται από την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ρώσους μισθοφόρους, σύμφωνα με διπλωμάτες και αξιωματούχους στην Τρίπολη.