Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο - ντοκουμέντο! Η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει άλλα ΙΧ και καρφώνεται σε καθαριστήριο στον Κολωνό!

Δείτε στο βίντεο με πόση δύναμη το αυτοκίνητο παρασύρει άλλα ΙΧ και σταματάει σε ένα καθαριστήριο. Το αυτοκίνητο που αναστάτωσε μια ολόκ...

Η στιγμή που το αυτοκίνητο καρφώνεται σε καθαριστήριο στον Κολωνό! [video]

Δείτε στο βίντεο με πόση δύναμη το αυτοκίνητο παρασύρει άλλα ΙΧ και σταματάει σε ένα καθαριστήριο. Το αυτοκίνητο που αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά στον Κολωνό έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.






Είναι η στιγμή που ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα καρφώνεται σε ένα κατάστημα στον Κολωνό αφού έχει πάρει σβάρνα άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα! Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει με πόση ταχύτητα περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα το αυτοκίνητο πέφτει με δύναμη πάνω σε ένα καθαριστήριο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, πέρασε το stop και αφού έπεσε σε άλλα αυτοκίνητα, που ήταν παρκαρισμένα στο δρόμο, σταμάτησε την «τρελή» του πορεία σε ένα καθαριστήριο!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο στην οδό Βορείου Ηπείρου και αφού χτύπησε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα, σταμάτησε στο καθαριστήριο! Το πρωί ένας από τους ιδιοκτήτες των ΙΧ που έπαθαν μεγάλες υλικές ζημιές δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του και έβαλε τα κλάματα!