Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χίος: 80χρονη Ελληνίδα Εξουδετέρωσε επίδοξο εισβολέα - ληστή με «όπλο»... μια σφουγγαρίστρα - ΒΙΝΤΕΟ

Μια 80χρονη είδε έναν άγνωστο να επιχειρεί να εισβάλει στο σπίτι της, ωστόσο τον χτύπησε με μια σφουγγαρίστρα και τον πέταξε τον κήπο, ...

kini-spiti-listis3-800x445

Μια 80χρονη είδε έναν άγνωστο να επιχειρεί να εισβάλει στο σπίτι της, ωστόσο τον χτύπησε με μια σφουγγαρίστρα και τον πέταξε τον κήπο, από ύψος 6 μέτρων




Σύμφωνα με όσα η ίδια ανέφερε, την προηγούμενη Κυριακή στις 3:00 τα ξημερώματα άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι της. Πετάχτηκε από το κρεβάτι της και πήγε στην εξωτερική πόρτα, όπου μέσα στα σκοτάδια, είδε έναν άνδρα να έχει ανέβει στην βοηθητική σκάλα και να έχει πατήσει στο πεζούλι της βεράντας.

Με μια αστραπιαία κίνηση, η 80χρονη έπιασε την σφουγγαρίστρα που βρίσκονταν μπροστά της, τον χτύπησε και τον πέταξε στον κήπο. Κατά την προσγείωσή του από ύψος 6 μέτρων, ο επίδοξος ληστής χτύπησε στο πόδι, όμως κατάφερε να σηκωθεί και τράπηκε σε φυγή.

Το αστυνομικό τμήμα Καλαμωτής διεξάγει έρευνα και βρίσκεται κοντά στα ίχνη του υπαίτιου από τα αποτυπώματα που άφησε και τον τραυματισμό του, κυρίως στο πόδι.

Δείτε την 80χρόνη Β.Μ. να εξηγεί στην κάμερα της Chiosin.gr τι της συνέβη εκείνη τη νύχτα, τις ανησυχίες της για την επανάληψη τέτοιων γεγονότων και της μη επαρκούς φύλαξης των χωριών.