Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ... Οι «Ρομά» που ΕΛΙΩΣΑΝ την 73χρονη Ελληνίδα με το αυτοκίνητο τους... Έχει φωτογραφία τους η ΕΛΑΣ...!!!

Μια φωτογραφία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές, απεικονίζει έναν άνδρα, συνοδηγό σε αυτοκίνητο, ο οποίος φέρεται να εί...


Μια φωτογραφία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές, απεικονίζει έναν άνδρα, συνοδηγό σε αυτοκίνητο, ο οποίος φέρεται να είναι ο οδηγός που σκότωσε την 73χρονη.




Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ εντοπίστηκαν δύο ύποπτα αυτοκίνητα, που ταίριαζαν με τις περιγραφές μαρτύρων. Το ένα στο Ιλιον και το άλλο στον Βλυχό Μεγάρων.

Το πρώτο ΙΧ που εξετάστηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, φέρεται να έχει διαγραφεί από τη λίστα των υπόπτων, καθώς δεν εντοπίστηκε επάνω του, γενετικό υλικό του θύματος.

Το δεύτερο ΙΧ (εκείνο στο Βλυχό Μεγάρων) εξετάζεται σπιθαμή προς σπιθαμή στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, προκειμένου να εντοπιστεί DNA της γυναίκας. Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, οι υποψίες είναι περισσότερες, γιατί δεν έχουν εντοπιστεί οι ιδιοκτήτες του οι οποίοι, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να έχουν φύγει από καταυλισμό Ρομά όπου διέμεναν, σε κρίσιμο χρονικό διάστημα μετά τη δολοφονία της 73χρονης.

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 73χρονης, στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους το Σάββατο, σύμφωνα με την διαπίστωση του ιατροδικαστή που προχώρησε στην νεκροτομή.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ιατροδικαστής στους αστυνομικούς, ο θάνατός της προκλήθηκε όταν το αυτοκίνητο που πέρασε από πάνω της, της έσπασε τον αυχένα.