Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έφεραν από την Τουρκία πάνω από 2 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

Εκτός από τα ναρκωτικά, κατείχαν και λαθραία τσιγάρα Συνελήφθησαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, απ...


Εκτός από τα ναρκωτικά, κατείχαν και λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 57 και 68 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">



Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση κυκλώματος που μεταφέρει ποσότητες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης από την Τουρκία στην Ελλάδα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, καθώς και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να πραγματοποιούν είσοδο στη χώρα μας από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και να μεταφέρουν δύο συσκευασίες με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 2.279 γραμμαρίων, καθώς και 220 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων, το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, τρία κινητά τηλέφωνα, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ και 900 λιρών Τουρκίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής