Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: Εγκλωβισμένος 20χρονος στα Δερβενοχώρια Αττικής - Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Δερβενοχορίων, για τον απεγκλωβισμό ενός 20χρονου,...

Καιρός ΤΩΡΑ: Εγκλωβισμένος 20χρονος στα Δερβενοχώρια - Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Δερβενοχορίων, για τον απεγκλωβισμό ενός 20χρονου, το όχημα του οποιου έχει κολλήσει στα χιόνια.




Ερπυστριοφόρο της 1ης ΕΜΑΚ μαζί με Πυροσβέστες από τα Οινόφυτα και την 7η ΕΜΑΚ επιχειρούν για να φτάσουν στο εγκλωβισμένο από τα χιόνια όχημα, σύμφωνα με το lamiareport.

Ο 20χρονος επικοινώνησε με το νούμερο έκτακτης ανάγκης, αναφέροντας ότι το όχημά του κόλλησε 4 χιλιόμετρα πάνω από τα Σκούρτα στη θέση «Τσιγκουράτι», γύρω στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12) ενώ ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του. Προσπάθησε μάλιστα να βρει τρόπο να απεγκλωβιστεί, ωστόσο το χιόνι πλέον στο σημείο είναι υπερβολικά πολύ και ειδοποίησε όσο είναι ακόμη μέρα με το κινητό του.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την ΠΥ Οινοφύτων με επικεφαλής τον Διοικητή της Πυρονόμο Γιαννόπουλο και της 7ης ΕΜΑΚ όμως ακόμη και τα 4Χ4 αδυνατούν να προσεγγίσουν την περιοχή.

Έτσι ειδοποιήθηκε το ερπυστριοφόρο όχημα της 1η ΕΜΑΚ που ελπίζουν ότι θα μπορέσει να προσεγγίσει το εγκλωβισμένο άτομο.