Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πέσε κάτω», «δεσ’ τον» - Video από τη στιγμή των συλλήψεων αλλοδαπων στην Κυψέλη! Κρατούσαν φυλακισμένους μετανάστες

Video από τη στιγμή που πάνοπλοι άνδρες κάνουν τις συλλήψεις στο πλαίσιο εξάρθρωσης κυκλώματος που μετέφερε μετανάστες στην Ευρώπη έδωσε στ...

Λιμενικό: Καρέ καρέ σε video οι συλλήψεις safe house στην Κυψέλη

Video από τη στιγμή που πάνοπλοι άνδρες κάνουν τις συλλήψεις στο πλαίσιο εξάρθρωσης κυκλώματος που μετέφερε μετανάστες στην Ευρώπη έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό.




Το video από το Λιμενικό ξεκινά με τους πάνοπλους άνδρες να ανεβαίνουν τις σκάλες πολυκατοικίας και μπαίνουν σε διαμέρισμα όπου, όπως αποδείχθηκε, τα μέλη του κυκλώματος κρατούσαν φυλακισμένους μετανάστες, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη τους για μια καλύτερη ζωή.

Με τα όπλα προτεταμένα, οι Λιμενικοί μπαίνουν σε ένα άδειο δωμάτιο, αλλά στο επόμενο βρίσκουν τους διακινητές. «Down» φωνάζει ένας, «ελέγξτε το χώρο», φωνάζει ένας άλλος. «Καθαρίστε το χρόνο» ακούγεται, ενώ τα στελέχη του Λιμενικού ζητούν από τον έναν από τους διακινητές να πέσει κάτω. «Δεσ’ τον» είναι η εντολή που ακούγεται.

Στην έφοδο σε δεύτερο διαμέρισμα, ο Λιμενικοί βρίσκουν κι άλλα μέλη του κυκλώματος, που δεν προβάλουν αντίσταση στη σύλληψη. Στο ίδιο διαμέρισμα βρέθηκαν και γυναίκες μετανάστες.

Στο video υπάρχουν και φωτογραφίες από τις άθλιες συνθήκες στις οποίες ζούσαν οι μετανάστες θύματα του κυκλώματος.