Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρατικό συριακό πρακτορείο SANA : «Οι μισθοφόροι της Τουρκίας αρπάζουν μέχρι και μετασχηματιστές του ρεύματος από τα χωριά που ελέγχουν»…

Οι δυνάμεις του Ερντογάν και οι μισθοφόροι συνεχίζουν τις εγκληματικές ενέργειες στην ύπαιθρο της Ρεσουλάιν Μέλη των τουρκικών δυνάμε...



Οι δυνάμεις του Ερντογάν και οι μισθοφόροι συνεχίζουν τις εγκληματικές ενέργειες στην ύπαιθρο της Ρεσουλάιν

Μέλη των τουρκικών δυνάμεων κατοχής και των μισθοφόρων τους από τρομοκρατικές ομάδες, σκοτώθηκαν ενώ ήταν παγίδευαν ένα αυτοκίνητο στην ύπαιθρο της Ρεσουλάιν, βόρεια της επαρχίας Χασάκα, ενώ αυτές οι δυνάμεις και οι μισθοφόροι τους συνέχισαν τα εγκλήματα τους εναντίον των ντόπιων και των περιουσιών τους στις κατεχόμενες περιοχές, έτσι ώστε να αποφευχθεί η επιστροφή των εκτοπισθέντων.




Ο δημοσιογράφος της SANA στο Hasaka δήλωσε ότι το αυτοκίνητο εξερράγη ενώ οι τουρκικές δυνάμεις και οι μισθοφόροι τους, το παγίδευαν στο χωριό Αλ Αχράς, στην ύπαιθρο της Ρεσουλάιν.
Πολλοί από αυτούς σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα σπίτια και τις ιδιοκτησίες των πολιτών.

Τοπικές πηγές ανέφεραν στον δημοσιογράφο της SANA ότι οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και οι μισθοφόροι τους, συνεχίζουν τις εγκληματικές τους πρακτικές εναντίον των ντόπιων, καθώς λεηλάτησαν τις δημόσιες ιδιοκτησίες και την Τρίτη έκλεψαν ηλεκτρικούς μετασχηματιστές από τα χωριά Σαλλά και Αλ-Αμιράτ στην ύπαιθρο της Ρεσουλάιν, βόρεια της Χάσακα, παράλληλα με την αποτροπή της επιστροφής των ντόπιων στα σπίτια τους.

Από την έναρξη της επίθεσης τους στα εδάφη της Συρίας στις 9 Οκτωβρίου, οι δυνάμεις της τουρκικής κατοχής και οι μισθοφόροι-τρομοκράτες άσκησαν εγκληματικές πράξεις κατά των ντόπιων στις παραμεθόριες περιοχές και κατέστρεψαν τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης στην Ρεσουλάιν και στην Τελ Αμπιγιάντ, ενώ πολλοί πολίτες μεταφέρθηκαν και κατευθύνθηκαν προς τις πόλεις Χασάκα και Κάμισλι.

Sana.sy 6/11/2019