Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση στη London Bridge: Εκδίκηση για τον θάνατο του αλ Μπαγκνάντι βλέπουν οι ειδικοί

Πιθανή σύνδεση με τις επιθέσεις σε Ολλανδία και Γαλλία - Το ISIS είχε προειδοποιήσει ότι θα εκδικηθεί για τον θάνατο του ηγέτη του Π...

Baghdadi_a

Πιθανή σύνδεση με τις επιθέσεις σε Ολλανδία και Γαλλία - Το ISIS είχε προειδοποιήσει ότι θα εκδικηθεί για τον θάνατο του ηγέτη του







Πιθανότητα εκδίκησης για τον θάνατο του αρχηγού του ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκνάντι, βλέπουν οι ειδικοί πίσω από τη χθεσινή επίθεση που σημειώθηκε στη London Bridge του Λονδίνου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων.

Ο 28χρονος Ουσμάν Καν πριν καιρό είχε καταδικαστεί για το ότι σχεδίαζε να ανατινάξει το Χρηματιστήριο του Λονδίνου το 2012.

Ήταν επίσης γνωστός στην ασφάλεια και έρευνες για το πρόσωπό του βρίσκονταν σε εξέλιξη, ώστε να διαπιστωθεί αν είχε συνεργάτες. Μάλιστα, θεωρείται ως ένας από τους 20.000 βρετανούς τζιχαντιστές υπόπτους που ήταν «γνωστοί» στην αστυνομία.

Ο Κόλονελ Ρίτσαρντ Κεμπ, πρώην αρχηγός ασφαλείας της επιτροπής COBRA, ανέφερε σε δήλωσή του στη «The Sun» ότι «αν αποδειχθεί ότι ήταν Ισλαμιστής τρομοκράτης, τότε είναι πιθανό να εμπνεύστηκε από το Ισλαμικό Κράτος.