Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ στη Χαλκίδα... H ζήλια λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή: Πήγε να πιάσει τον φίλο της στα... πράσα και βρέθηκε κρεμασμένη σε κάγκελα

Κρεμασμένη σε κάγκελα για τέσσερις ώρες μέσα στη νύχτα και τραυματισμένη ήταν μία 47χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.g...


Κρεμασμένη σε κάγκελα για τέσσερις ώρες μέσα στη νύχτα και τραυματισμένη ήταν μία 47χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, η 47χρονη από την Αθήνα δεν πίστευε ότι ο φίλος της βρίσκεται σε ταξίδι στην Ισπανία και έτσι σκέφτηκε να του κάνει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του στο Βαθύ Χαλκίδας.




Πήρε λοιπόν, ταξί έφτασε απ’ έξω και μόλις ο οδηγός του ταξί απομακρύνθηκε, τότε η γυναίκα προσπάθησε να πηδήξει από τα κάγκελα του σπιτιού για να μπει μέσα στο σπίτι.

Όμως αυτά στο τελείωμά τους ήταν μυτερά με αποτέλεσμα ένα απ’ αυτά να εισχωρήσει μέσα στη γάμπα της. Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, καλεί από το κινητό της τηλέφωνο μία φίλη της και μόλις που προλαβαίνει να της πει την λέξη «βοήθεια», γιατί έκλεισε από μπαταρία και έτσι δεν πρόλαβε να της δώσει περισσότερα στοιχεία.

Η φίλη της πιθανότατα να γνώριζε τις προθέσεις της και έτσι ενημέρωσε αστυνομία και πυροσβεστική, η οποία απεγκλώβισε την γυναίκα από το σημείο. Οι πυροσβέστες την αντίκρυσαν με το μισό της σώμα γυρισμένο ανάποδα και το πόδι της καρφωμένο στο κάγκελο.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται σε κατάσταση εκτός κινδύνου. Να σημειωθεί ότι ο φίλος της όντως έλειπε σε ταξίδι.

Πηγή: tvstar.gr