Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Facebook και το Instagram: Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες σε πολλές χώρες

Η λειτουργία του Facebook και του Instagram φαίνεται να μην είναι ικανοποιητική τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τα όσα λένε πολλοί χρήστες ...


Η λειτουργία του Facebook και του Instagram φαίνεται να μην είναι ικανοποιητική τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τα όσα λένε πολλοί χρήστες σε διάφορες χώρες.

Για προβλήματα με το Facebook και το Instagram διαμαρτύρονται χιλιάδες χρήστες που αναφέρουν ότι δεν μπορούν να ανανεώσουν τη σελίδα τους, ή να ανεβάσουν φωτογραφίες και βίντεο.




Σύμφωνα με το Downdetector και όπως μεταδίδει η Daily Mail, σημαντικά προβλήματα εμφανίζονται στη Βρετανία, στις ΗΠΑ και στη Βραζιλία.

Τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα και ειδικότερα γύρω στις 16:00 (ώρς Ελλάδος).

Οι περισσότεροι χρήστες μιλούν για προβλήματα με τη ροή στον λογαριασμό τους, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα, όταν προσπαθούν να εισέλθουν στον λογαριασμό τους.

Οι χρήστες του Facebook σημειώνουν ότι είναι αδύνατο να εισέλθουν στον λογαριασμό τους, αλλά και ότι δεν μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες.

Εκπρόσωπος του Facebook, μιλώντας στην Mail Online, είπε: «Γνωρίζουμε ότι μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την πρόσβαση στην οικογένεια εφαρμογών του Facebook».

«Εργαζόμαστε για να αποκαταστήσουμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατόν», προσέθεσε.