Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ... «Εμείς σας κάναμε μουσουλμάνους» είπε στέλεχος του Ερντογάν σε Τραπεζούντιους...!!!

Μέλος του κόμματος ΑΚΡ – Γκιουγκιόρ : Την φράση ¨Εμείς σας κάναμε μουσουλμάνους¨ την είπα για πλάκα και ως αστείο O δήμαρχος του Καχ...

Και τι ήταν άραγε πριν να γίνουν μουσουλμάνοι κ. δήμαρχε ;...

Μέλος του κόμματος ΑΚΡ – Γκιουγκιόρ : Την φράση ¨Εμείς σας κάναμε μουσουλμάνους¨ την είπα για πλάκα και ως αστείο

O δήμαρχος του Καχραμανμαράς και μέλος του κόμματος ΑΚΡ Χαϊρεττίν Γκιουγκιόρ, αναφερόμενος στην φράση ¨Εμείς σας κάναμε μουσουλμάνους¨που είπε σε κατοίκους της Τραπεζούντας, ζήτησε συγγνώμη και είπε πως ¨Ενίοτε και εμείς πέφτουμε σε τέτοια λάθη¨.




O δήμαρχος του Καχραμανμαράς και μέλος του κόμματος ΑΚΡ Χαϊρεττίν Γκιουγκιόρ, κατά την επίσκεψη του σε εμπόρους, όταν μια γυναίκαι του είπε πως είναι από την Τραπεζούντα, αυτός είπε ¨ Εμείς σας κάναμε μουσουλμάνους¨. Μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, Ο Γκιουγκιόρ ανέφερε πως το είπε ¨Για πλάκα και ως αστείο¨ και ότι μεταδόθηκε διαστρεβλωμένη η δήλωση του. Ο Γκιουγκιόρ δήλωσε πως ¨Ζητάω από τους αδερφούς μου Τραπεζούντιους συγγνώμη, να με συγχωρέσουν¨.

Ο Γκιουγκιόρ μιλώντας με μια γυναίκα όταν ε΄μαθε πως ήταν από την Τραπεζούντα της είπε πως ¨Εμείς σας κάναμε μουσουλμάνους¨. Εκείνη τα έχασε κι απάντησε λέγοντας ¨Τι θα πει αυτό;¨. Καθώς πολλές εφημερίδες και δημοσιογράφοι μετέδωσαν την εικόνα, οι αντιδράσεις κατά του Γκιουγκιόρ μεγάλωσαν σαν χιονοστοιβάδα.Ο Μουράτ Ζορλούογλου-δήμαρχος Τραπεζούντας , ο Χουσείν Ορς-βουλευτής του κόμματος ΙΓΙ και άλλοι ηγέτες της πόλης εξέφρασαν την αντίδραση τους κατά του Γκιουγκιόρ.

Σχ.tourkikanea.gr: Ο άνθρωπος την αλήθεια είπε, αλλά ποιος τολμά να την παραδεχθεί…Για αυτό και τα μάζεψε μετά… Διότι όταν ήρθαν οι Σελτζούκοι στην Μ.Ασία ήταν λίγοι σχετικά. Και έγιναν πολλοί με τους εξισλαμισμούς (βίαιους ή όχι).