Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αιφνιδιαστική άφιξη αμερικανικών δυνάμεων στη Β.Συρία – Κατευθύνονται προς ενίσχυση των Κούρδων που κρατάνε τις πετρελαιοπηγές

Το 4ο Τάγμα του 118ο συντάγματος πεζικού που ανήκει στην 30η Ταξιαρχία της εθνικής φρουράς της Βόρειας Καρολίνα, με δεκάδες ΤΟΜΑ M2A2 Bradl...

Αποτέλεσμα εικόνας για US ARMY

Το 4ο Τάγμα του 118ο συντάγματος πεζικού που ανήκει στην 30η Ταξιαρχία της εθνικής φρουράς της Βόρειας Καρολίνα, με δεκάδες ΤΟΜΑ M2A2 Bradley και προσωπικό, έφτασε αιφνιδιαστικά στη Βόρεια Συρία χθες Σάββατο.




Η αμερικανική δύναμη εισήλθε στην κουρδική πόλη Qamishli στη βορειοανατολική Συρία, με πορεία προς τις πετρελαιοπηγές της Συρίας τις οποίες ελέγχουν πλήρως οι Αμερικανοί μη επιτρέποντας σε κανέναν να πλησιάσει σε αυτές.

Το πρακτορείο ειδήσεων Kurdistan 24, επικαλείται τον ανταποκριτή του στην περιοχή, αναφέροντας ότι τα αμερικανικά στρατεύματα έφθασαν στο Qamishli το Σάββατο, προετοιμαζόμενα να κατευθυνθούν προς τα πετρελαιοφόρα πεδία, όπως είχε ήδη αναφέρει ο Πρόεδρος Ν.Τραμπ.

Η αμερικανική στρατιωτική δύναμη κινείται στο συριακό έδαφος, ενώ η Ουάσιγκτον έχει αποσύρει προηγουμένως τις αμερικανικές δυνάμεις από την πλειοψηφία των στρατιωτικών τους βάσεων στη Συρία.

Πρόκειται πιθανόν για μια υπόγεια συμφωνία μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον, που αφορά την Συρία, με στόχο να επιτραπεί στις συριακές, κουρδικές και ρωσικές δυνάμεις να αναλάβουν τον έλεγχο των παραμεθόριων περιοχών, ή απλά βλέπουμε το δεύτερο μέρος του συριακού εμφυλίου, το οποίο εκτραχύνεται σε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό βλέπαμε εδώ και 9 χρόνια.