Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αμερικανός γερουσιαστής για την τουρκία... «Αν συνεχίσουν έτσι οι σχέσεις μας θα διακοπούν εντελώς»

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Λίντσει Γκράχαμ προειδοποιώντας την Τουρκία για τις επιθέσεις της σε Τιλ Τεμίρ και Κομπάνι είπε πως ¨ Αν συνεχ...


Ο Αμερικανός γερουσιαστής Λίντσει Γκράχαμ προειδοποιώντας την Τουρκία για τις επιθέσεις της σε Τιλ Τεμίρ και Κομπάνι είπε πως ¨ Αν συνεχίσουν έτσι οι σχέσεις θα διακοπούν εντελώς¨




Ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Λίντσει Γκράχαμ που ήταν αντίθετος στην απόφαση Τραμπ για απόσυρση από την Συρία που άναψε το πράσινο φώς στην Τουρκία για την στρατιωτική της επιχείρηση, αυτή την φορά προειδοποίησε την Τουρκία για τις επιθέσεις της σε Τιλ Τεμίρ και Κομπάνι.

Ο Γκράχαμ υπονοώντας την χτεσινή δήλωση Εντομών ¨Θέλουμε να μπούμε στο Κομπάνι¨, ζήτησε η Τουρκία να αποφύγει κινήσεις που μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερη αρνητικότητα.

Ο Γκράχαμ σε μήνυμα που κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Τουίττερ, έγραψε πως ¨ Εάν συνεχιστεί η τουρκική επιθετικότητα ενάντια σε Tιλ Τεμίρ, Κομπάνι και ενάντια στις χριστιανικές και κουρδικές περιοχές, θα αποκοπεί ό, τι έχει απομείνει από την αμερικανική σχέση Κογκρέσου / Τουρκίας. Θα ήθελα να καλέσω την Τουρκία να σταματήσει και να προσπαθήσει να επαναφέρει τη σχέση με τρόπο που θα ήταν αμοιβαία κερδοφόρα¨.

https://anfturkce.com