Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγριο φονικό στη Ρόδο: Έδωσαν ραντεβού σε δασική περιοχή και τον εκτέλεσε

Άγριο φονικό αποκαλύφθηκε στη Ρόδο, όταν μετά από πολύωρη αναζήτηση εντοπίστηκε το ΙΧ επιχειρηματία της Κρητηνίας, με τον ίδιο να βρίσκεται...


Άγριο φονικό αποκαλύφθηκε στη Ρόδο, όταν μετά από πολύωρη αναζήτηση εντοπίστηκε το ΙΧ επιχειρηματία της Κρητηνίας, με τον ίδιο να βρίσκεται νεκρός μέσα σε αυτό.






Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα rodiaki.gr, το θύμα ήταν κάτοικος του χωριού, 45 ετών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας είναι ένας 43χρονος.

Είχαν δώσει ραντεβού σε δασική περιοχή

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το θύμα να είχε δώσει ραντεβού με κάτοικο της περιοχής του Εμπωνα, σε δασική περιοχή ανάμεσα σε Σιάννα-Κρητηνία. Η συνάντηση όπως αποδείχτηκε ήταν μοιραία, καθώς κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες οι δύο άνδρες είχαν συμπλοκή με αποτέλεσμα ο δράστης να βγάζει πιστόλι και να πυροβολεί εν ψυχρώ τον 45χρονο επιχειρηματία.

Σύμφωνα πάντα με τη rodiaki, θύτης και θύμα φαίνεται να είχαν οικονομικές διαφορές, ενώ σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί έφθασαν στη σύλληψη του φερόμενου δράστη, μετά από μαρτυρία της συζύγου του θύματος, η οποία τους ενημέρωσε για το μοιραίο ραντεβού.