Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός στη Γερμανία - Έκρηξη σε ορυχείο, τουλάχιστον 35 παγιδευμένοι

Έκρηξη σε ορυχείο στην κεντρική Γερμανία. Δυο τραυματίες, ο ένας από τους οποίους σοβαρά. Σε βάθος 700 μέτρων εγκλωβίστηκαν οι εργάτες....

Γερμανία

Έκρηξη σε ορυχείο στην κεντρική Γερμανία. Δυο τραυματίες, ο ένας από τους οποίους σοβαρά. Σε βάθος 700 μέτρων εγκλωβίστηκαν οι εργάτες. Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης.




Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία μετά την έκρηξη που σημειώθηκε περίπου στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής (08.11.2019) σε ορυχείο.

Από την έκρηξη στο ανθρακωρυχείο έχουν τραυματιστεί δυο άνθρωποι, ο ένας εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ τουλάχιστον 35 εργάτες έχουν παγιδευτεί στις στοές. Υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι εγκλωβισμένοι εργάτες είναι 38.

Οι εγκλωβισμένοι εργάτες βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ασφαλές σημείο, σε καταφύγιο εκτάκτου ανάγκης μέσα στο χώρο του ορυχείου, σε βάθος 700 μέτρων. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής κυβέρνησης στη Halle, οι εργάτες βρίσκονται σε δωμάτια ασφαλείας και τους παρέχεται οξυγόνο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης για τους ανθρακωρύχους που έχουν εγκλωβιστεί στα έγκατα της γης. Στο σημείο βρίσκονται ήδη οχήματα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα.

Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής τι προκάλεσε την έκρηξη στο ορυχείο Teutschenthal, στην κεντρική Γερμανία.Γερμανία
Κατά την εταιρία που διαχειρίζεται το ορυχείο, εκεί εργάζονται 100 άνθρωποι.