Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τζιχαντιστές παραδέχθηκαν στη BILD ότι η Τουρκία τους παραχώρησε τανκς για να σκοτώνουν Κούρδους

Η γερμανική εφημερίδα BILD γράφει, σήμερα Παρασκευή, ότι η Τουρκία παραχώρησε γερμανικής κατασκευής τανκς σε τζιχαντιστές μισθοφόρους τη...


Η γερμανική εφημερίδα BILD γράφει, σήμερα Παρασκευή, ότι η Τουρκία παραχώρησε γερμανικής κατασκευής τανκς σε τζιχαντιστές μισθοφόρους της, που συμμετέχουν στην τουρκική εισβολή στη βορειοανατολική Συρία.

Η BILD γράφει ότι οι Τούρκοι παραχώρησαν στους μισθοφόρους τους δύο «Leopard 2» για να πολεμήσουν ενάντια στις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).




Εκπρόσωπος του λεγόμενου Συριακού Εθνικού Στρατού, όπως ονομάζονται οι μισθοφορικές φιλότουρκες συμμορίες, επιβεβαίωσε στη BILD ότι η Τουρκία τους εξόπλισε με τανκς:

«Η Τουρκία μας παρείχε στρατιωτικό εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένων τανκς», είπε.

Στο θέμα αναφέρθηκε με ολοσέλιδο δημοσίευμά της πριν έξι ημέρες η αθηναϊκή κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Με γερμανικής κατασκευής τανκς «Λέοπαρντ» και αμερικανικά όπλα επιχειρούν οι τζιχαντιστές μισθοφόροι του Ερντογάν, που αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της τουρκικής εισβολής, επιχείριση «Πηγή Ειρήνης», στη βορειοανατολική Συρία, έγραψε η «Νέα Σελίδα» και συνέχισε:

Αντιδράσεις είχαμε στο Βερολίνο από την εικόνα -σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο- ανδρών της φιλότουρκης οργάνωσης Τζαΐς Αλ Ισλάμ (Στρατός του Ισλάμ) να υποστηρίζονται ενάντια στις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) από δύο «Λέοπαρντ» του τουρκικού στρατού.

Το θέμα «σήκωσε» η βουλευτής της Αριστεράς (Die Linke), Ούλα Γιέπκε, η οποία το κατήγγειλε στη γερμανική Βουλή.

«Μισθοφόροι από την τρομοκρατική οργάνωση Τζαΐς Αλ Ισλάμ κινούνται μαζί με δύο “Leopard 2” τανκς του τουρκικού στρατού.

»Υπό την προστασία γερμανικών όπλων», πρόσθεσε η βουλευτής, «τα απομεινάρια του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Κάιντα και άλλοι τρομοκράτες μισθοφόροι διαπράττουν τα πιο σοβαρά εγκλήματα πολέμου».

Όπως επεσήμανε, η «ομοσπονδιακή κυβέρνηση ενώ υποκρίνεται ότι μάχεται τον τζιχαντισμό, συνεχίζει να υποστηρίζει το καθεστώς του (σ.σ. ισλαμικού κόμματος) AKP (σ.σ. στην Τουρκία) πολιτικά και στρατιωτικά». Η γερμανική κυβέρνηση, συνέχισε, όχι μόνο παρέχει τα μέσα για ένα επιθετικό πόλεμο ενάντιο στο Διεθνές Δίκαιο, αλλά και συμβάλλει στην απειλή της ασφαλείας της Γερμανίας μέσω της «ανάστασης» του Ισλαμικού Κράτους.

«Η ομοσπονδιακή (γερμανική) κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να βάλει ένα τέλος στη βρόμικη συνεργασία της με το καθεστώς του AKP. Ένα πραγματικό εμπάργκο όπλων θα ήταν το πρώτο βήμα για να σταματήσει ο επιθετικός πόλεμος της Τουρκίας».