Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άφησε το όχημά του για 5 λεπτά και του ξάφρισαν ρούχα και υπολογιστές αξίας 10.000 ευρώ

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος σε κλαδική έκθεση και του έκλεψαν όλα του υπάρχοντα. Ο λόγος για έναν Βούλγαρο επιχειρηματία από τη...


Ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος σε κλαδική έκθεση και του έκλεψαν όλα του υπάρχοντα. Ο λόγος για έναν Βούλγαρο επιχειρηματία από την Αθήνα, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια.





Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ο επιχειρηματίας λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης μετέβη σε κατάστημα εστίασης της οδού Μοναστηρίου για να δειπνήσει μαζί με έναν συνεργάτη του. Στάθμευσε το επαγγελματικό όχημα της εταιρείας σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα εστίασης. Μέσα στο βαν υπήρχαν αποσκευές με ρουχισμό και προσωπικά είδη, ηλεκτρονικοί υπολογιστές μεγάλης αξίας καθώς και χρηματικό ποσό σε φάκελο.

Όταν κατέβηκε από το όχημα παρατήρησε ότι δίπλα σε αυτό βρίσκονταν έξι αραβόφωνοι νεαροί. Το κλείδωσε και κινήθηκε προς το κατάστημα εστίασης. Πέντε λεπτά αργότερα επέστρεψε στο όχημα και διαπίστωσε ότι η πίσω πόρτα ήταν ανοιχτή. Οι αποσκευές και ο τεχνικός εξοπλισμός είχαν κάνει φτερά. Μέσα στις αποσκευές ήταν αποθηκευμένα όλα τα ρούχα του επιχειρηματία και του συνεργάτη του, προσωπικά είδη και laptops.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία ενώ μετέβη στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου για να υποβάλει μήνυση. Σε κοντινή απόσταση από το σημείο του συμβάντος βρέθηκαν πεταμένες τρεις επαγγελματικές τσάντες με έγγραφα της επιχείρησης. Από μέσα έλειπαν τα laptops καθώς και φάκελος με χρηματικό ποσό. Το σύνολο της οικονομικής ζημιάς που υπέστη ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.