Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πέθανε στα 41 του πρώην μπασκετμπολίστας ελληνικής ομάδας

Ένας άνδρας 41 ετών παρασύρθηκε από όχημα έξω από εμπορικό κέντρο στο Τορόντο και λίγες ώρες μετά κατέληξε – Ήταν γνωστός παίκτης του μπάσκ...


Ένας άνδρας 41 ετών παρασύρθηκε από όχημα έξω από εμπορικό κέντρο στο Τορόντο και λίγες ώρες μετά κατέληξε – Ήταν γνωστός παίκτης του μπάσκετ που είχε αγωνιστεί και στην Ελλάδα.




Πρόκειται για τον Μιλτ Παλάσιο, που είχε αγωνιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Απίστευτη τραγωδία στο Τορόντο του Καναδά, καθώς ένα αυτοκίνητο παρέσυρε έναν άνδρα 41 ετών έξω από γνωστό εμπορικό κέντρο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου είχε σοβαρά τραύματα και υπέφερε προσπαθώντας να κρατηθεί στη ζωή. Εν τέλει ο 41χρονος δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του αλλά και στον κόσμο του αθλητισμού καθώς επρόκειτο για γνωστό πρώην μπασκετμπολίστα.

Στην πολυετή επαγγελματική του καριέρα, που ξεκίνησε το 1999 και σταμάτησε το 2013, αγωνίστηκε στο ΝΒΑ και μεταξύ άλλων έπαιξε σε Βανκούβερ Γκρίζλις, Μπόστον Σέλτικς, Φίνιξ Σανς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τορόντο Ράπτορς και Γιούτα Τζαζ, ενώ είχε παίξει για αρκετά χρόνια και σε γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Χίμκι, η Κάχα Λαμποράλ (νυν Μπασκόνια) και η Παρτιζάν. Από το 2013 είχε ασχοληθεί με την προπονητική και ήταν assistant στους Λονγκ Άιλαντ Νετς, τη θυγατρική ομάδα των Μπρούκλιν Νετς που παίζει στη G-League. Ο Αμερικανός, με καταβολές από το Μπελίζ, γκαρντ είχε παίξει τη σεζόν 2010-2011 στην ομάδα της Καβάλας.