Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΘΙΓΜΕΝΟΙ εμφανίζονται ορισμένοι ελληνοφοβικοί που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, από την ανάρτηση πανό που πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία απ...


ΘΙΓΜΕΝΟΙ εμφανίζονται ορισμένοι ελληνοφοβικοί που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, από την ανάρτηση πανό που πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία από ελληνόψυχους μπροστά στην εξέδρα των επισήμων με αναφορά στη μνήμη του Βορειοηπειρώτη Κ.Κατσίφα, που τέτοιες μέρες πριν από ένα χρόνο πλήρωσε με τη ζωή του την αγάπη του για τη μητέρα πατρίδα και την ελληνική σημαία.


ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ


Πρόκληση θεωρεί ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας Δημ.Ασβεστόπουλος την ανάρτηση του πανό με τον Κ.Κατσίφα όπως τοποθετήθηκε με το λόγο του στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας.




Να σημειώσουμε ότι τη γραμμή αυτή (του αποτυχόντος να επανεκλεγεί βουλευτής) Γιάνη Σηφάκη, την ασπάζονται με θέρμη ορισμένοι της πολιτικής του χροιάς, μιας και είναι γνωστό ότι τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ στις αρνητικά ακραίες δημόσιες τοποθετήσεις επί των εθνικών θεμάτων κρατάει πρώτος τα σκήπτρα στο Νομό αν και ο ίδιος κατάγεται από τη Μυτιλήνη (ή από τη Λέσβο;) και όχι από την Πέλλα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την τοποθέτηση του Δημ.Ασβεστόπουλου και τη αντίδραση πολίτη στην αίθουσα που οδήγησε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με υπονοούμενα και σκληρές κουβέντες!

Χρειάστηκε να προχωρήσει σε δυναμική διαμεσολάβηση ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Δημ. Βέσκος, προκειμένου να καταλαγιάσουν τα πνεύματα και να επανέλθει στη κανονικότητα η διαδικασία.