Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... Πληροφορίες λένε για αεροπορική επιδρομή των τούρκων στην Βόρειο Συρία...!! ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ

Παγκόσμιος συναγερμός, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουρκική αεροπορική επιδρομή σε βάση Κούρδων στην Συρία. Όλοι φοβούντ...


Παγκόσμιος συναγερμός, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουρκική αεροπορική επιδρομή σε βάση Κούρδων στην Συρία.





Όλοι φοβούνται πως αν συμβεί αυτό θα έχει μοναδικό στόχο την "εκκαθάριση" των Κούρδων. Αναφορές από διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για το πρώτο "χτύπημα" χωρίς να είναι μέχρι στιγμής κάτι δεδομένο.

Πλέον, υπάρχουν και οι πρώτες αναφορές για αεροπορική επιδρομή κατά βάσης Κούρδων των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας, στην επαρχία Αλ-Χασάκα, που διεξήγαγε σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης η τουρκική πολεμική αεροπορία.

Πιο συγκεκριμένα, το sputnik μεταδίδει πως τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αεροπορική επιδρομή εναντίον στρατιωτικής βάσης που φιλοξενεί αραβο-κουρδικές μονάδες των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) στην επαρχία Αλ-Χασάκα στη βορειοανατολική Συρία, όπως μετέδωσε η τηλεόραση al-Mayadeen του Λιβάνου.

Κουρδικά ΜΜΕ, ωστόσο, μερικά λεπτά αργότερα, διέψευσαν τις αναφορές για τουρκική αεροπορική επιδρομή σε θέσεις του SDF στη Συρία.

«Τα τουρκικά αεροσκάφη επιτέθηκαν στην έδρα των κουρδικών δυνάμεων κοντά στην πόλη Αλ-Μαλικίγια στην επαρχία Αλ-Χασάκα στη βορειοανατολική Συρία», μετέδωσε το Al-Mayadeen επικαλούμενο δικό του ανταποκριτή.